Néhány perc alatt megszabadulhatsz a kullancstól ezzel a módszerrel

Téma: Tudod-e?  | Hozzászólás

 

Egyszerű, olcsó, fájdalommentes kullancseltávolítás. A kullancs menekülni fog!

Magyarországon kb. 20 féle kullancs él, de nem mindegyik terjeszti az emberre is veszélyes betegséget. A kullancs az árnyékos helyeket nagyon kedveli. Erdők aljnövényzetében, a bozótosokban tartózkodik a legszívesebben. A kullancsok fűről, gazról és bokrokról is ráakaszkodhatnak az ember bőrére (legfeljebb 1,5 méter magasságból). Leggyakrabban azonban a saját kertünkben talál meg bennünket leghamarabb kullancs!

 

 

A bőr átszúrása előtt a kullancs érzéstelenít és így észre sem vesszük, hogy belénk akaszkodott. Nagyon szeretnek megbújni hajlatainkban, úgy mint a hónaljban, combhajlatban, fül környéki hajas fejbőrön, de előfordult már a has köldök körüli részén is kullancs csípés.

 

Ha felfedeztünk egyet (vagy többet) minél hamarabb távolítsuk el bőrünkből, de nem mindegy hogy hogyan!

A videón látható módon könnyedén megszabadulhatunk a hívatlan vendégtől borsmenta illóolajjal, melyet már könnyen beszerezhetsz. A módszer gyorsan hat, a kullancs néhány perc alatt menekülni fog. Nincs másra szükség, csak rácsepegtetni arra a helyre, ahol a kullancs belefúrt a bőrünkbe.

 

 


Legnépszerűbb képek a hónapban

  Legnépszerűbb videók a hónapban

   A www.egeszsegter.hu oldalon található információ kizárólag információadás, tájékoztatás céljára szolgál. Nem alkalmas diagnózis felállítására, és nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem állítunk fel diagnózist, nem végzünk kezeléseket, és nem adunk orvosi tanácsokat sem személyes találkozások során, sem az Interneten keresztül. Egészségügyi problémákkal kérjük, minden esetben forduljon megfelelő szakemberhez. Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. A www.egeszsegter.hu minden felhasználójának nyomatékosan felhívjuk a figyelmét arra, hogy tüneteivel a kezelőorvosához forduljon, és ne kezdje saját magát kezelni, illetve ne próbáljon módosítani az orvos által előírt kezelésen, vagy esetleg az orvos által előírt kezelést abbahagyni. A www.egeszsegter.hu tartalma nem használható gyógykezelés kiválasztására, alkalmazására vagy befejezésére. Az oldal tartalma nem helyettesítheti képesített és elismert orvos tanácsát vagy kezelését.
   © 2013 egeszsegter.hu. Minden jog fenntartva!
   Médiaajánlat