Dr. Domján László: Mit jelent a pozitív gondolkodás, hogyan lehet azt tartósan fenntartani?

 

Dr. Domján László, orvos, reumatológus és az agykontroll magyarországi meghonosítója szerint a pozitív gondolkodás egyenlő a megoldáscentrikus hozzáállással.

 

A lényege, hogy kiutat keresünk a problémából. Dr. Domján László szerint nem kell mindig jól járnunk, mert a kudarcainkból tanuljuk a legtöbbet. "Ha pofont kapok az élettől - mondja -, két kérdést teszek fel: mit tanulhatok belőle és hogyan fordíthatom a hasznomra?"

 

Gondolkodjunk pozitívan! Nem mindig vagyunk ugyan ráhangolódva, pláne sok kudarc után, de az kétségtelen, hogy valóban érdemes így gondolkodni, és utána érkezik a siker is. De hogyan induljunk el ebbe az irányba?

Ebben segít nekünk dr. Domján László.

 

 

 


Hír kategória : Pozitívan
Hír címkék: dr. Domján László, pozitív gondolkodás

Neked ajánlott :

Legnépszerűbb képek a hónapban

  Legnépszerűbb videók a hónapban

   A www.egeszsegter.hu oldalon található információ kizárólag információadás, tájékoztatás céljára szolgál. Nem alkalmas diagnózis felállítására, és nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem állítunk fel diagnózist, nem végzünk kezeléseket, és nem adunk orvosi tanácsokat sem személyes találkozások során, sem az Interneten keresztül. Egészségügyi problémákkal kérjük, minden esetben forduljon megfelelő szakemberhez. Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. A www.egeszsegter.hu minden felhasználójának nyomatékosan felhívjuk a figyelmét arra, hogy tüneteivel a kezelőorvosához forduljon, és ne kezdje saját magát kezelni, illetve ne próbáljon módosítani az orvos által előírt kezelésen, vagy esetleg az orvos által előírt kezelést abbahagyni. A www.egeszsegter.hu tartalma nem használható gyógykezelés kiválasztására, alkalmazására vagy befejezésére. Az oldal tartalma nem helyettesítheti képesített és elismert orvos tanácsát vagy kezelését.
   © 2013 egeszsegter.hu. Minden jog fenntartva!
   Médiaajánlat