Adatkezelési Tájékoztató


Adatkezelési Tájékoztató

1. Bevezetés

Ez a tájékoztató arról informálja Önt, hogy az egeszsegter.hu (a továbbiakban: "Weboldal") milyen adatokat gyűjt és hogyan használja azokat. A Weboldal célja az egészség témában történő tájékoztatás. A www.egeszsegter.hu oldalon található információ kizárólag információadás, tájékoztatás céljára szolgál. Nem alkalmas diagnózis felállítására, és nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem állítunk fel diagnózist, nem végzünk kezeléseket, és nem adunk orvosi tanácsokat sem személyes találkozások során, sem az Interneten keresztül. Egészségügyi problémákkal kérjük, minden esetben forduljon megfelelő szakemberhez. Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. A www.egeszsegter.hu minden felhasználójának nyomatékosan felhívjuk a figyelmét arra, hogy tüneteivel a kezelőorvosához forduljon, és ne kezdje saját magát kezelni, illetve ne próbáljon módosítani az orvos által előírt kezelésen, vagy esetleg az orvos által előírt kezelést abbahagyni. A www.egeszsegter.hu tartalma nem használható gyógykezelés kiválasztására, alkalmazására vagy befejezésére. Az oldal tartalma nem helyettesítheti képesített és elismert orvos tanácsát vagy kezelését. Az adatgyűjtés kizárólag az Analytics és AdSense kódok segítségével történik, személyes adatok gyűjtése nem történik.

2. Analytics

A Weboldalon Google Analytics kód van használva a látogatói statisztikák gyűjtésére. Ez magában foglalja az oldalmegtekintések számát, a látogatás időtartamát és a látogatók földrajzi elhelyezkedését. Ezek az adatok teljesen anonimizált formában kerülnek felhasználásra, kizárólag a Weboldal fejlesztésének és a felhasználói élmény javításának céljából.

3. AdSense

Az AdSense kód a Weboldalon a célzott hirdetések megjelenítésére szolgál. Az AdSense az Ön böngészési szokásai alapján személyre szabott hirdetéseket jeleníthet meg. Ezek az adatok az AdSense által kezeltek, és a Weboldal nem fér hozzá közvetlenül ezekhez az információkhoz.

4. Adatvédelem és Biztonság

A Weboldal elkötelezett amellett, hogy megvédje a látogatói adatainak biztonságát. Minden intézkedést megteszünk annak érdekében, hogy az adatokat biztonságosan tároljuk és ne adjuk át harmadik feleknek.

5. Felhasználói Jogok

Önnek jogában áll tájékoztatást kérni az Önről tárolt adatokról, kérheti azok helyesbítését vagy törlését. Ha bármilyen kérdése van az adatkezeléssel kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi e-mail címen: info@egeszsegter.hu

6. Kapcsolatfelvétel

Ha kérdése van az adatkezelési tájékoztatónkkal kapcsolatban, vagy többet szeretne tudni az Ön adatainak kezeléséről, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az info@egeszsegter.hu címen.

7. Frissítések és Módosítások

Ez az adatkezelési tájékoztató időről időre frissülhet. Kérjük, rendszeresen ellenőrizze ezt a dokumentumot, hogy naprakész maradjon az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatban.

Záró Megjegyzés

Az egeszsegter.hu elkötelezett amellett, hogy tiszteletben tartja és védi a felhasználók személyes adatait. Köszönjük, hogy meglátogatta weboldalunkat.


Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a szöveg csak egy sablon, és érdemes lehet jogi tanácsot kérni annak biztosítása érdekében, hogy az adatkezelési tájékoztató megfelel a helyi és nemzetközi jogszabályoknak, beleértve az adatvédelmi törvényeket

Címkék