Változtasd meg gondolataidat és megváltozik az életed

 

A „vonzás törvénye” egy ezoterikus fogalom, melynek az az alapelve, hogy minden gondolat rezgéseket bocsát ki és a hasonló a hasonlót vonzza.

 belső hang, vonzás törvénye, rezgésfrekvencia, gyógyító zene, Eckhart Tolle, Titok, The Secret

Egyszerűbben megfogalmazva: minden gondolat valósággá válik. Gondolkodjunk pozitívan, mivel a jó dolgokat ugyanúgy magunkhoz vonzhatjuk, mint a rosszakat. Ha túl sokat gondolunk rosszra, akkor gyakrabban történnek velünk rossz dolgok.

 

Abraham Hicks: „A hasonló a hasonlót vonzza. Ahhoz vonzódunk, ami, vagy aki hasonló nézeteket vall, mint mi. Ahhoz vonzódunk, amiben, vagy akiben megtaláljuk a közös hangot. És ezekre a kérdésekre az Univerzum mindig válaszolni fog. Azonban téves az a felfogás, miszerint az Univerzum hallgat a kimondott szavakra. Nem, az univerzum az érzelmi rezgésfrekvenciánk kisugárzását veszi figyelemben.”

 

A Vonzás törvénye kimondja, hogy bármilyen érzelmi töltet, amit magadból sugárzol, az valamilyen formában mind visszakerül hozzád, ezért érdemes nagyon odafigyelni erre. A rezgésfrekvencia a Vonzás törvényének motorja, és ha ezt megtanulod alkalmazni, akkor jelentős előnyhöz juthatsz majd bizonyos helyzetekben.

 

Az érzelmi rezgésfrekvencia lehet negatív és pozitív. Mondani sem kell, ha negatív energia mezőt teremtesz magad köré, akkor a negatív dolgokat vonzod be az életedbe, ha meg pozitív érzelmi kisugárzásod van, akkor jó dolgok fognak történni veled.

 

Az érzelmeidet, hitedet, megnyilvánulásaidat is az érzelmi rezgésfrekvenciád befolyásolja, így ha félsz valamitől, vagy rosszat kívánsz egyeseknek, az előbb, vagy utóbb visszahat rád, és találkozni fogsz azzal a valamivel, ami félelmet ébreszt benned, netán azokkal az emberekkel, akik majd a bukásodat akarják.

 

Ezért érdemes azon dolgoznod, hogy a negatív gondolataidból pozitívokat kovácsolj.

 

A Vonzás törvénye: Ahhoz, hogy megváltoztasd az életed, előbb a gondolataidat kell megváltoztatnod!

 

Bármikor képes lehetsz arra, hogy átalakítsd az érzelmi rezgésfrekvenciádat, csak előbb meg kell találnod az eszközöket a változáshoz. Az Univerzum türelmes és hűséges hozzád. Most következzen 4 lépés, amely segít abban, hogy elérd a változást az életedben.

 

 

 

1. Vedd észre a pozitív dolgokat az életedben

Ha az agyadat minden pillanatban a jó dolgok felé fordítod, növelni fogod a pozitív rezgésfrekvenciád szintjét, így az életed máris egy fokkal jobb színben fog megmutatkozni, így akár egy csésze finom teának is nagyon tudsz majd örülni, amelyet korábban szinte soha nem vettél figyelembe.

 

Eckhart Tolle azt mondja: „Az a szívből jövő szó, hogy köszönöm, sokszor hatásosabb a leghosszabb imádságnál is.”

 

Ezért értékeld az életed, légy hálás, találj egy olyan területet, ahol megmutathatod magad, ahol kiteljesedhetsz. Készíts listát arról, hogy melyek a pozitív dolgok az életedben, így ezzel máris képes leszel emelni a rezgésfrekvenciádon, és az életed pozitív irányba mozdul majd el.

 

2. Hallgass olyan zenét, amely megemeli a pozitív rezgésfrekvenciádat

A zenének gyógyereje van, a zene univerzális energiaforrás, amely megérinti a lelket, pozitív rezgésfrekvenciával tölt fel, amelyre egy szó sem képes. A legjobb ilyen zene a szimfonikus zene, amelyet alternatív terápiás módszerként is kezelnek. Keress olyan dallamokat, zenéket, amelyek feltöltik a szívedet, lelkedet boldogsággal, örömmel.

 

3. Hagyd magad mögött a múltat

Nincs kivétel, minden negatív, rossz élményt, emléket, tapasztalatot magad mögött kell hagynod. El kell felejtened azt, hogy bármi rossz, tragikus történt veled, egykor. Mert ha mindig visszagondolsz, akkor sosem tudsz meggyógyulni. A meditáció segíthet ebben, erre van is itt egy nagyszerű módszer.

 

Ez a zene ideális lehet, hogy megszabadulj a stressztől és a feszültségtől, hogy egyensúlyt teremts az életedben. A zenék úgy vannak összeállítva, hogy ha átengeded magad elfeledkezhetsz a legnagyobb problémáktól is, életedbe hozhatod a békét.

A relaxációs és meditációs zene ideális lehet, hogy elérj egy mély tudatállapotra, ahol beindul az öngyógyítás folyamata is, amely nemcsak a testre hat, hanem az elmére és a lélekre is.

 

4. Erősítsd a belső hangodat

A legnagyobb ellenséged saját magad vagy. Ha egy belső hang folyamatosan azt hangoztatja, hogy nem vagy jó semmire, nem értesz semmihez, mindent elhibázol, akkor ez a legnagyobb önmegsemmisítő erő, ami csak létezhet. Éppen ezért kell a belső hangot átformálni és a negatívból pozitívat alakítani, amely segít, erőt ad, támogat, önbizalmat ad, és ezáltal boldogságot, örömforrást.

Forrás

 

vonzás törvénye

Ezért vonzod be újra és újra ugyanazt a problémát az életedbe
  Ismerős az érzés, amikor újra és újra ugyanazokkal a megoldandó feladatokkal, problémákkal találkozol? Mintha minden ismétlődne… Csak a szereplők...
TOVÁBB
Változtasd meg gondolataidat és megváltozik az életed
  A „vonzás törvénye” egy ezoterikus fogalom, melynek az az alapelve, hogy minden gondolat rezgéseket bocsát ki és a hasonló a...
TOVÁBB
7 jel, amiből megtudhatod, hogy a Vonzás Törvénye valóban neked dolgozik!
  A Vonzás Törvényének lényege abban rejlik, hogy azt vonzod be a saját életedbe, amire gondolsz és amire összpontosítasz. Bármit is akarj...
TOVÁBB
4 módszer, hogy növeld a hitedet, és elérd a céljaidat
   Alkalmazod a Vonzás Törvényét, mégis vannak néha olyan helyzetek, amikor nem éred el a célodat? Lehet, hogy nem elég erős a hited. Alkalmazd az...
TOVÁBB
NEKED AJÁNLJUK
Bizonyítható, hogy a gyűlölet megbetegít
  A gondolatok erejéről a vonzás törvényéről sokat olvashattunk az elmúlt évek során a kvantumfizika és a spirituális tanítások népszerűsítése kapcsán. Ez...
TOVÁBB
A gondolat ereje meggyógyíthat! Tanuld meg ezt a technikát!
  A természet felruházott minket egy bámulatos „gyógyszertárral”, ami minden betegségre megoldást kínál, ami érintheti az emberiséget. Csak meg kell...
TOVÁBB
A csakrák betegségei
  Számtalan fizikai és lelki probléma jelzi, ha nem működnek megfelelően testünk csakrái. Ismerd meg a tüneteket!   A hét csakra speciális hely...
TOVÁBB
A rezonancia törvénye: Minden vágyunk teljesülhet, ha odafigyelünk erre!
  Minden a tied lehet, ami jó, ami harmonikus, ami szép, ha felismered a gondolataid erejét. Minden olyan vágyunk, elképzelésünk, aminek pozitív...
TOVÁBB
NÉPSZERŰ CIKKEK
 Eltitkolt gyógyszer a 3%-os Hidrogén-peroxid
  Bár a szakirodalom feljegyezte, hogy Franciaországban már a 19. század elején...
Az Algopyrin hatóanyaga a metamizole
  Kétségtelen, hogy az EU-ban és más fejlett országokban a metamizole tartalmú...
Csodákra képes a kövirózsa
  A népi gyógyászatban gyakran használják a növény levelének kipréselt, zselés nedvét külsőleg...
Hízol, rosszul alszol, és fájnak az ízületeid?
  A köménymag gyógyászati hatásait régtől fogva ismeri az emberiség, a népi gyógyászat...
TOVÁBBI CIKKEK
Kulcs az égiek kapujához – Tavaszi kankalin
  A tavaszi kankalin, latin nevén Primula veris, apró, évelő növény, amelynek a...
Felfedezés Magyarország egyik leglenyűgözőbb természeti csodájában - a Rám-szakadékban
  Magyarország sokszínű és lenyűgöző tájakat kínál azoknak, akik szeretik felfedezni a...
Méhpempő: Az egészség varázslatos csodaszere
  A méhpempő a méhek garatmirigyében termelődő fehéres, tejszerű, sárgás színű, savanykás,...
Nagyanyáink még tartották – Eltűntek a tyúkok a kiskertből?
  Nagyanyáink kertjéből még nem hiányozhatott a baromfi, de manapság mintha már nem lenne...

Címkék