7 jel, amiből megtudhatod, hogy a Vonzás Törvénye valóban neked dolgozik!

 

A Vonzás Törvényének lényege abban rejlik, hogy azt vonzod be a saját életedbe, amire gondolsz és amire összpontosítasz. Bármit is akarj megvalósítani, egyszer az agyadban kell tudatosítanod azt, és ezt követően gondolataiddal tovább fokozni a pozitív energiákat.

Ha negatív gondolataid vannak, akkor a negatív történéseket vonzod be, ezért is próbáld elmédet megtisztítani ezektől a rossz gondolatoktól. Állj mindenhez pozitívan, higgy magadban és az univerzum támogató energiáiban.

Az utóbbi években a Vonzás Törvénye talán a „Titok” című könyv és film kapcsán vált egyre népszerűbbé az emberek körében. Segítségével kicsit az olvasók közelebb kerülhettek ezen területhez, de ezzel egy időben sok új kérdés is napvilágot látott, hogy hogyan is lehet ezt a dolgot fejleszteni, és mit kell azért tenni, hogy a Vonzás Törvénye ténylegesen működjön.

A sokakban felmerülő kérdésekre itt próbálunk rávilágítani, így ha tapasztaltad már a következőket, akkor sikerrel jártál és a Vonzás Törvénye neked dolgozik!

 

1. Sokkal gyorsabban valósítod meg a terveidet

Amikor ténylegesen arra összpontosítasz, amire vágysz, ténylegesen bevonzod az életedbe és megjelenik előtted. Ha sikerült véglegesen kikapcsolni a negatív gondolataidat és csak a jó dolgok lebegnek a szemed előtt, akkor máris elsajátítottad a Vonzás Törvényének egyik legfontosabb összetevőjét. Ilyen hozzáállással a kívánt dolgok sokkal gyorsabban lépnek az életedbe, amiért igazán hálás lehetsz. És ha hálás vagy, akkor az univerzum még több olyan dolgot ad, amiért az lehetsz.

 

2. Teljesen nyitott vagy a változásokra

Ha folyamatosan csak körbekeríted magad egy-egy személy vagy dolog elől a problémád nem oldódik meg, mert addig szembesülsz vele, amíg képes leszel szembenézni a félelmeiddel. Azért jövünk a világra, hogy fejlődjünk, és a nehézségek segítségével tudunk fejlődni. Ezért ne rágódj, hagyd, hogy sodorjon az ár, és fogadd el azt ami jön, mert minden a te fejlődésedet szolgálja.

 

 

3. A jelen pillanatait éled meg

Életünk legtöbb részét a jövő miatti aggódással töltjük. Ha úgy érzed az életed jó úton halad, akkor valószínűleg megtanultál a jelenre összpontosítani és nem aggódsz a jövőd miatt.

 

4. Nem félsz elmondani az univerzumnak mit akarsz

Ha hiszel az angyalokban, egy felsőbb energiában, vagy vezetőben sokkal kényelmesebben tudod közölni a gondolataidat. Ha valami nem tetszik az életedben segítséget kérsz egy felsőbb vezetőtől. Ha igazán hiszel a spiritualitásban az előtted álló út könnyebben láthatóvá válik.

 

5. Több pozitív energiát tapasztalsz az életedben

Az összes nehézség és negatívum már csak távoli emlék, és azok a dolgok, amik egykoron zavartak már nem számítanak többé. Boldog vagy és mindig készen állsz egy újabb napra.

 

6. Rátaláltál a békére

Függetlenül attól, hogy mik történnek körülötted békében és nyugalomban vagy önmagaddal és az életeddel. Végre megtaláltad az egyensúlyt és nem hagyod, hogy fölösleges dolgok zavarjanak.

 

7. Folyamatosan csak jó dolgok történnek veled

Amikor igazán ráeszmélsz arra, hogy miért is létezel a Földön és tudod, hogy az energiák folyamatosan segítenek, az élet egyszerűen könnyedebbé válik. Jó emberekkel találkozol jó időben, a fejlődésedhez szükséges helyekre jutsz el, egészségesebb és stabilabb leszel mint valaha, és végre észreveszed a jó dolgokat az életben.

 


NEKED AJÁNLJUK
A csakrák betegségei
  Számtalan fizikai és lelki probléma jelzi, ha nem működnek megfelelően testünk csakrái. Ismerd meg a tüneteket!   A hét csakra speciális hely...
TOVÁBB
Gondoltad volna, hogy betegséged egy „ajándék” is lehet?
  Mi emberek, legtöbbször úgy fogjuk fel a betegséget, mint egy rajtunk kívül álló valamit, ami váratlanul és igazságtalanul lesújt ránk, ami...
TOVÁBB
Szellemi törvények
  A szellemi törvények valóságosak, valóban hatnak, függetlenül attól, hogy hiszek-e bennük vagy sem. Tagadhatom őket, és megpróbálhatok ellenükben...
TOVÁBB
NÉPSZERŰ CIKKEK
Az Algopyrin hatóanyaga a metamizole
  Kétségtelen, hogy az EU-ban és más fejlett országokban a metamizole tartalmú...
Diólevél legyen a barátod!
    A diófa ma úgy tűnik reneszánszát éli és egyre többen érdeklődnek a diófalevél...
Csodákra képes a kövirózsa
  A népi gyógyászatban gyakran használják a növény levelének kipréselt, zselés nedvét külsőleg...
A datolya nem gyógyszer, annál sokkal többet ér!
  Már a Bibliában is emlegetett datolya egyre népszerűbb hazánkban. A gyümölcs szárított...
TOVÁBBI CIKKEK
A tökmag megöli a rákos sejteket, javítja az alvást és a látást
  A tökmag olyan összetevőket tartalmaz, amelyek megölik a rákos sejteket, javítják a...
A zöld tea egészségre gyakorolt pozitív hatásai
  A zöld tea nagyon egészséges. A zöld tea pozitív egészségügyi hatásait már számos kutatás...
Gerincsérvre nem megoldás a műtét
  Sokan úgy gondolják, a műtét megoldhatja a gerincsérv által okozott fájdalmakat. Almásy...
Old ki a húgysavat a testrészeidből, hogy megszűnjön a köszvény és az ízületi fájdalom
  A köszvény egy kóros állapot. Duzzanatot, merevséget és súlyos fájdalmat okoz, akár pár...

Címkék