Az emberiség történetének egyik nagyon fontos egészségügyi felfedezése

 

Miért van az, hogy bizonyos betegségekből van, aki meggyógyul, míg mások, akik ugyanazon kezeléseket kapják, nem? Persze könnyű lenne azt mondani, hogy mindnyájan mások vagyunk, és másképpen reagálunk dolgokra.

 mezítláb, földelés, gyulladás

Hiába kapja meg valaki a létező legjobb orvosi vagy természetgyógyászati kezelést – még sem lett jobban.

 

Miért nem gyógyulunk meg?

A számos ok között legismertebbek a pszichológiai vagy érzelmi okok. Olyan okok, amikor valaki képtelen a megbocsátásra vagy szüksége lenne egy mélyebb gyógyulásra spirituális szinten. Ezeken kívül azonban léteznek nagyon is fizikai tényezők, amelyek kiküszöbölése rendkívüli mértékben megnöveli esélyeinket a betegségből történő sikeres és maradandó felépülésre.

 

Testünk leföldelése - avagy a mezítlábas forradalom

 

Az idők hajnalától kezdődően az ember mezítláb közlekedett, mezítláb aludt. A különböző civilizációk mindig nagyra becsülték fizikai kapcsolatukat az anyafölddel. A földből jövő energiát más és más néven hívták. Az onnan kapott gyenge elektromos jelek hatásosan szabályozták őseink testének mechanizmusait.

Aztán az emberi evolúció folyamán túlzottan civilizálatlannak és egészségtelennek tartották, ha közvetlen kapcsolatban maradunk a Föld elsőszámú gyógyító erejével. Még jobban elszigetelnek bennünket ettől a gyógyító erőtől a modern élet velejárói; a sokemeletes épületek, repülőgépek, vagy az olyan mindennapos dolgok, mint a műanyag- vagy gumitalpú cipők még jobban elszigetelnek bennünket ettől a gyógyító erőtől. Mindez eredményeként a lakosság nagy többsége gyulladásokkal teli testtel éli mindennapjait, szenved a kimerültségtől, stressztől, kialvatlanságtól. Ezek mind az öregedést gyorsító tényezők.

 

Testünk rendszeres leföldelése egyike a legolcsóbb, legtermészetesebb és legbiztonságosabb dolgoknak, amit egészségünk érdekében tehetünk.

 

Testünk leföldelésekor természetes úton szabadulhatunk meg betegségeinktől, fájdalmainktól, gyulladásainktól és a stressztől. Mindezt egyszerűen és ingyen tehetjük meg annak ellenére, hogy a kedvezőtlen időjárás megakadályozhat bennünket abban, hogy ezt rendszeresen megtegyük. Csupán annyi a dolgunk, hogy a szabadban mezítláb közvetlenül a földre álljunk. Ekkor a földfelszín milliónyi negatív töltésű szabad elektronja áramlani kezd belénk, amelyek semlegesítik testünk pozitív elektromos töltését és segítenek visszaállítani természetes elektromos egyensúlyát. Testünk összekötése az anyafölddel egyetlen célt szolgál - hogy jobban érezzük magunkat. Minden porcikánk elektromosan funkcionál - szívünk, agyunk, sejtjeink, mindenünk. Az emberek többsége manapság elszigetelve tartja magát a földtől, ami miatt testünk elektromosan állandóan feltöltődve marad, és ennek egyenes következménye a gyulladás, krónikus fájdalom, amely természetellenes állapot.

 

Az anyafölddel való napi kapcsolat testünk leföldelése a megoldást jelentheti a modern kor leggyakoribb betegségével, a krónikus gyulladással szemben. Van ellenszer a fejfájásos, hátfájásos, depressziós, magas vérnyomásos problémára, amely az ún. civilizált országok lakosságának legalább felét mételyezi, egészségét és életminőségét rombolja.

Ha rendszeresen leföldeljük testünket, meg tudunk szabadulni gyulladásos eredetű problémáinktól vagy jelentősen csökkenthetjük azok tüneteit, pl.

●    artritisz

●    asztma

●    pikkelysömör

●    ekcéma

●    Crohn-betegség

●    különböző emésztőrendszeri gyulladások

●    szív- és vérkeringéssel kapcsolatos elváltozások

●    anemia

●    krónikus alváshiány

●    sportsérülések gyógyulása

●    krónikus fáradtság

 

 

Mit érhetünk el testünk leföldelésével?

Egy olyan bolygón élünk, amely maga is él, és a szabad elektronok által keltett finom energiákkal pulzál. Ha mezítláb sétálunk a Föld felszínén, akkor természetes módon szabadulunk meg a testünkben felgyülemlett elektromos stressztől. Azáltal, hogy mezítláb vagyunk, elősegítjük a szabad elektronok beáramlását szervezetünkbe. Ezek az elektronok visszaállítják testünk természetes belső elektromos egyensúlyát, amely viszonzásképpen elősegíti testünk rendszereinek normális működését.

Ez a folyamat tehát megoldást kínál testünk elektronhiányára, ami által csökken a bennünk levő gyulladás, ami a betegségek gyakori kiváltó oka. Az idegrendszerünket a stressz állapotából nyugalmi helyzetbe téríti, beindulhatnak az önszabályozó és öngyógyító folyamatok.

 

Földeljük testünket rendszeresen, és tapasztaljuk meg alábbiakat:

●    a gyulladások okozta tünetek javulnak vagy teljesen megszűnnek

●    csökken vagy teljesen megszűnik  a krónikus fájdalom

●    jelentősen jobban alszunk – többet és mélyebben

●   növekszik energiaszintünk

●   csökken a stressz mértéke

●    normalizálódik testünk biológiai ritmusa

●    javul a vérkeringés és vérnyomás

●    elmúlik az izomfeszültség és a fejfájdalom

●    enyhülnek a hormonális és menstruációs problémák

●    drámaian felgyorsul a műtétek utáni felépülés időszaka

●    védelmet nyújt a potenciálisan egészség károsító környezeti elektromágneses sugárzások ellen

●    segíti a sportsérülések utáni gyors felépülést

 

Testünk leföldelésével gyors felépülés várható.

A „földelés” szót arra a folyamatra használjuk, amikor a szabadban mezítláb sétálunk – csakúgy, ahogy azt az emberek mindig is tették a történelem során.

 

Egyre több orvos és kutató elismeri, hogy a gyulladás az egyetlen tényező, amely a betegségek elsöprő többségének az okozója illetve az egészséghez vezető út alapvető fontosságú kulcsa. A gyulladás nem más, mint immunrendszerünk természetes válasza egy sérülésre vagy betegségre.

 

A leggyakoribb, gyulladásos eredetű betegségek:

●   reumatoid arthritis

●   Sclerosis multiplex

●   keringési betegségek

●   cukorbetegség

●   Alzheimer-kór

●   csontritkulás

●   asztma

●   májzsugorodás

●   bélrendellenességek

●   pikkelysömör

●   agyhártyagyulladás

●   cisztás fibrózis

●   rák

 

gyulladás

Az Algopyrin hatóanyaga a metamizole
  Kétségtelen, hogy az EU-ban és más fejlett országokban a metamizole tartalmú gyógyszerek vénykötelesek. A metamizole-t 1920-ban...
TOVÁBB
Csodákra képes a kövirózsa
  A népi gyógyászatban gyakran használják a növény levelének kipréselt, zselés nedvét külsőleg és belsőleg egyaránt gyulladáscsökkentő, hűsítő,...
TOVÁBB
Oldd ki a húgysavat a testrészeidből, hogy megszűnjön a köszvény és az ízületi fájdalom
  A köszvény egy kóros állapot. Duzzanatot, merevséget és súlyos fájdalmat okoz, akár pár óra alatt. A fő oka a nagy mennyiségű húgysav, amely...
TOVÁBB
Diólevél legyen a barátod!
    A diófa ma úgy tűnik reneszánszát éli és egyre többen érdeklődnek a diófalevél gyógyító hatásáról. Szinte minden kertes háznál megtalálható a diófa....
TOVÁBB
NEKED AJÁNLJUK
Bizonyítható, hogy a gyűlölet megbetegít
  A gondolatok erejéről a vonzás törvényéről sokat olvashattunk az elmúlt évek során a kvantumfizika és a spirituális tanítások népszerűsítése kapcsán. Ez...
TOVÁBB
A gondolat ereje meggyógyíthat! Tanuld meg ezt a technikát!
  A természet felruházott minket egy bámulatos „gyógyszertárral”, ami minden betegségre megoldást kínál, ami érintheti az emberiséget. Csak meg kell...
TOVÁBB
A csakrák betegségei
  Számtalan fizikai és lelki probléma jelzi, ha nem működnek megfelelően testünk csakrái. Ismerd meg a tüneteket!   A hét csakra speciális hely...
TOVÁBB
A rezonancia törvénye: Minden vágyunk teljesülhet, ha odafigyelünk erre!
  Minden a tied lehet, ami jó, ami harmonikus, ami szép, ha felismered a gondolataid erejét. Minden olyan vágyunk, elképzelésünk, aminek pozitív...
TOVÁBB
NÉPSZERŰ CIKKEK
 Eltitkolt gyógyszer a 3%-os Hidrogén-peroxid
  Bár a szakirodalom feljegyezte, hogy Franciaországban már a 19. század elején...
Az Algopyrin hatóanyaga a metamizole
  Kétségtelen, hogy az EU-ban és más fejlett országokban a metamizole tartalmú...
Csodákra képes a kövirózsa
  A népi gyógyászatban gyakran használják a növény levelének kipréselt, zselés nedvét külsőleg...
Hízol, rosszul alszol, és fájnak az ízületeid?
  A köménymag gyógyászati hatásait régtől fogva ismeri az emberiség, a népi gyógyászat...
TOVÁBBI CIKKEK
Kulcs az égiek kapujához – Tavaszi kankalin
  A tavaszi kankalin, latin nevén Primula veris, apró, évelő növény, amelynek a...
Felfedezés Magyarország egyik leglenyűgözőbb természeti csodájában - a Rám-szakadékban
  Magyarország sokszínű és lenyűgöző tájakat kínál azoknak, akik szeretik felfedezni a...
Méhpempő: Az egészség varázslatos csodaszere
  A méhpempő a méhek garatmirigyében termelődő fehéres, tejszerű, sárgás színű, savanykás,...
Nagyanyáink még tartották – Eltűntek a tyúkok a kiskertből?
  Nagyanyáink kertjéből még nem hiányozhatott a baromfi, de manapság mintha már nem lenne...

Címkék