Az ezüstkolloid néhány perc alatt elpusztíthatja a kórokozókat!

 

Az ezüstkolloid több mint 650 féle baktériumtörzset, vírust, gombát és penészt képes elpusztítani. Vizsgálatok kimutatták, hogy szokatlanul gyorsan hat, kb. 5-6 perc leforgása alatt pusztítja el a kórokozókat.

 

Az ezüstkolloid egyedi tulajdonságai közé tartozik, hogy a kórokozó mikroorganizmusok nem tudnak immunissá válni az ezüstrészecskék hatására, mint ahogy ez az antibiotikum esetében gyakran előfordul.

 

Antibiotikum helyett

Az orvosok egyre többször vallanak kudarcot az új vírus- és baktériumfajtákkal folytatott küzdelemben. Eredménytelenül próbálják antibiotikumok segítségével kiirtani a szervezetünket támadó gombákat, élesztőket, és más élősködőket.

 

Emiatt szervezetünk egyre gyengül, immunrendszerünk egyre gyakrabban képtelen kivédeni a támadásokat. Mára számos betegség, melyről azt hitték, antibiotikummal gyógyítható, gyógyíthatatlanná vált, még a legújabb antibiotikumok bevetése mellett is. A tudósok nem találnak megfelelő anyagot, amivel helyettesíteni lehetne az antibiotikumokat. Ezért kialakult egy új elmélet, mely szerint sokkal jobb taktika lenne az antibiotikumok teljes elhagyása másfajta gyógyszerek javára.

Ilyenkor érdemes az Ezüst kolloidra gondolni.

 

Hogyan hat az ezüstkolloid?

Megfigyelések bizonyítják, hogy az ezüstkolloid maga keresi meg a kórokozókat a szervezetben, pozitív töltete magához vonzza azokat. Elpusztítja a kórokozók életben maradásához feltétlenül szükséges enzimeket, egyszerűen oxidálja, azaz elégeti az anaerób baktériumokat, ezért ezüstlövedéknek is nevezik.

 

Nem sematikusan, hanem intelligensen támad, valószínűleg ezért nem találtak még olyan kórokozót, ami képes ellenállni az ezüstkolloid hatásának, pedig már közel száz éve folynak kutatások. Az ezüstkolloid védi, és segít regenerálni az immunrendszert ezzel egyidejűleg maga is kialakít egy védelmi rendszert, mely hatásosan véd a kórokozókkal szemben. Emellett az ezüstkolloid kitakarítja a szervezetből a már halott mikróbákat és az általuk kibocsátott mérgező anyagokat is.

 

Szabályozza az emésztést, segít a bőr különféle problémáin (elfertőződött, gennyes sebek, fertőzések, kiütések). Ilyen módon bizonyíthatóan hatásosabb, mint az antibiotikumok. Az ezüstkolloid egy olyan készítmény, mely hatásosan gyógyítja a vírusos-, bakteriális-, és gombás fertőzéseket. Megfázás, influenza, nátha, köhögés, torok-, arcüreg-, tüdőgyulladás, hörghurut esetén kiválóan alkalmazható.

 

 

Az ezüstkolloid nagy segítséget nyújt torokgyulladásnál, elbánik a legjellemzőbb gombafajtákkal is, mint a hüvely-, körömágy-, láb-, tenyér-, bőrgombásodás, vagy szájpenész. Az ezüstkolloid felgyorsítja a hámsérülések, sebek, égési sérülések, fagyások gyógyulását is. Elpusztítja a baktériumokat, ezzel egyidőben úgy felgyorsítja a hámsejtek regenerálódását, hogy nem marad heg. Az ezüstkolloid különösen ajánlott azoknak, akiknek a szervezete legyengült, gyakran betegszenek meg, vagy krónikus fáradtságra panaszkodnak.

 

Sokan tapasztalták energiaszintjük emelkedését, anyagcseréjük és emésztésük javulását, csupán napi egy teáskanálnyi ezüstkolloid fogyasztása után. Többen igazolják, hogy az ezüstkolloid élesíti az elmét is.

 

Az ezüstkolloid kíméli a májat, az emésztőrendszert, és a szervezetet védő természetes bélflórát; néhány nap alatt kiürül a szervezetből.

 

 

Évszázadokon át hatásos ezüst

Már a középkorban kihasználták az ezüst baktériumölő képességeit. Ezüstkupából ittak, egy ezüstérme beleejtése tejbe vagy vízbe meghosszabbította a folyadék frissességét, tartósságát.

 

A XIV. századi nagy pestisjárvány alatt a tehetősebb szülők ezüstkanalat adtak gyerekeiknek, hogy azt szopogatva pusztítsák a kórokozókat. A XIX. században Németországban rájöttek, hogy az enyhe ezüstoldat fertőtleníti a szem gyulladását és nem irritálja a nyálkahártyát. Az ezüstkanál szopogatást máig alkalmazzák herpesz ellen. A 90 éve ismert ezüstkolloidot természetes gyógyszerként tartják számon.

 

Milyen betegségekre, tünetekre alkalmazható

●   torokgyulladásra,

●   száj nyálkahártya- és fogínypanaszokra,

●   semlegesíti a fogszuvasodást,

●   megszűnteti a kellemetlen leheletet,

●   hüvelyfertőzésre,

●   szemgyulladásra (kötőhártyagyulladás),

●   bőrbetegségekre (pattanások, ótvar, skarlát, bőrfarkas, gombás fertőzések, bőrrák, pikkelysömör, bőrviszketés),

●   allergiára,

●   szénanáthára,

●   megfázásra,

●   influenzára,

●   tüdőgyulladásra,

●   staphylococcusos és streptococcusos fertőzésekre,

●   légzőszervi és orrüregi fertőzésekre,

●   reumatikus-, ízületi panaszokra,

●   agyhártyagyulladásra,

●   vérpanaszok esetén,

●   leukémiára,

●   szifiliszre,

●   gonorrhoea (Tripper) és vérélősködők esetén,

●   lyme kórnál,

●   nyirokérgyulladásra,

●   gyomorfekélyre.

●   segíti az emésztést,

●   megakadályozza a puffadást,

●   fülgyulladásra,

●   herpeszre,

●   lábgombásodásra,

●   égés-, fagyás esetén,

●   szemölcsök ellen,

●   napégésre,

●   korpásodásra.

 

Az állatgyógyászatban is használatos, például égések, marások, harapások és fertőzések gyógyítására, valamint hatásos gyógyszere a kutyák parvo vírusfertőzésének.

 

Ne használjuk ezüst allergia esetén!


NEKED AJÁNLJUK
Lehet-e tudni, hogy valaki átesett-e már tünetmentesen a fertőzésen?
  A legújabb kutatások szerint a koronavírusos esetek harminc százalékánál gyakorlatilag panaszmentes a betegség. Úgy esnek át az emberek a fertőzésen,...
TOVÁBB
Híres osztrák orvos: ez a vegyület a legfontosabb a szervezet számára. Még az oxigénnél is fontosabb!
  Ausztria egyik legnagyobb tekintélynek örvendő orvosa, Prof. Ihol Huk szerint, ha a szervezetünkben megtalálható ez az alkotó vegyület, soha nem...
TOVÁBB
NÉPSZERŰ CIKKEK
Az Algopyrin hatóanyaga a metamizole
  Kétségtelen, hogy az EU-ban és más fejlett országokban a metamizole tartalmú...
 Eltitkolt gyógyszer a 3%-os Hidrogén-peroxid
  Bár a szakirodalom feljegyezte, hogy Franciaországban már a 19. század elején...
Csodákra képes a kövirózsa
  A népi gyógyászatban gyakran használják a növény levelének kipréselt, zselés nedvét külsőleg...
Számos betegség gyógyítható rendszeres szeretkezéssel
  Feszült vagy? Alvásproblémád van? Kiderült, hogy számos olyan betegség van, amely...
TOVÁBBI CIKKEK
Évezredes bölcsesség: az egészség és a betegség egyaránt a bélben kezdődik
  Emésztőrendszerünk és szervezetünk egészsége a vastagbelünket benépesítő,...
Híres osztrák orvos: ez a vegyület a legfontosabb a szervezet számára. Még az oxigénnél is fontosabb!
  Ausztria egyik legnagyobb tekintélynek örvendő orvosa, Prof. Ihol Huk szerint, ha...
A tavasz első gyógyító zöldsége az újhagyma
  A tavasz első friss zöldsége az újhagyma, melynek fogyasztásával nagymértékben...
Élesztőmentes kovászos kenyér kenyérlisztből
  A kovászos kenyér az emberi szervezetre jótékony hatással van. Nincs benne adalékanyag...

Címkék