A zellerben lévő apigenin megállíthatja a mellrák növekedését

 

Kutatók szerint még a mellrák igen agresszív formájának terjedését is meg lehetne állítani a konyhában, kamrában vagy a helyi piacon megtalálható egyszerű élelmiszerrel.

 

A több millió dollár értékű “rák ipar”-t lekörözve, a kutatók egy elképesztő új kutatási eredménnyel álltak elő.
A zellerben található ismert összetevő, az apigenin – igen olcsó módja lenne a mellrák elleni küzdelemnek. A szomorú része a történetnek? A kutatók is elismerik, hogy szinte lehetetlen pénzbeli támogatást kapni a további kutatásokra, mivel a gyógyszeripari vállalatok nem profitálnak belőle!

 

Ennek eredményeképpen a kutatást valószínűleg le kell állítani. Nyilvánvalóbb már nem is lehetne, hogy ezek a vállalatok egyáltalán nem érdekeltek a betegségek gyógyításában. Nem csoda, hogy a rák elleni gyógyszerek valójában a betegeket gyorsabban ölik meg, mint maga a rák. A kezelések ára pedig csillagászati.

 

Salmon Hyder elmondja: mivel az apigenin növényi kivonat és könnyen ki lehet vonni a zeller növényből, a gyógyszeripari cégek nem húznak belőle hasznot, ezért az iparág nem fog pénzt befektetni olyasmibe, ami csak természetesen a kertben is nő.”

 

A tanulmány megállapította, hogy az apigenin még a halálos, gyorsan növekvő emlődaganatok esetén is gátolja a sejtek növekedését és elnyomja egy olyan gén működését, amely köztudottan összefüggésbe hozható a rák növekedésével. Más szóval, egy csodálatos hatású összetevővel állunk szemben. Továbbá a hajszálerek amelyekről ismert tény a rákos sejtek táplálása, zsugorodni kezdtek és korlátozott tápanyag áramlást biztosítottak a tumor számára – így az éhező rák sejtek nem voltak képesek szaporodni.

 

 

Ezeket a hatásokat az apigeninben gazdag ételekben figyelték meg mint a zeller, petrezselyem és kakukkfű. Még az is lehetséges, hogy az apigenint étrend kiegészítő formájában vegye be az emberiség, amely lehetővé tenné a magasabb koncentrációbani fogyasztást a rákos betegek számára.

 

Az sajnos tény, hogy a gyógyszeripari vállalatok és szervezetek a rákkutatás területén továbbra is figyelmen kívül hagyják jelentős tanulmányok eredményeit és nem ismerik el az apigenin, kurkuma és gyömbér hatásait sem.

 


NEKED AJÁNLJUK
Hűtővel a rák ellen, avagy miért tegyük hűvösre a kenyeret?
  A szobahőmérsékleten, zacskóban tárolt kenyér és minden egyéb pékáru már 24 óra után a penész martalékává válik.   Akkor is így van, ha nem látjuk és...
TOVÁBB
A virsli káros hatásai
  Egyáltalán nem mindegy, hogy mit eszünk, főleg az nem, hogy mivel etetjük a gyermekeinket. Manapság a legnagyobb számban a virsli kerül az asztalra,...
TOVÁBB
Észrevehetetlen, és a tiszta lakásokban is nagyon gyakori az ágyi poloska
  Igen elterjedt vérszívó az ágyi poloska (Cimex Lectularis), és talán mondhatjuk rá, hogy a legtöbb kellemetlenséget okozó ektoparazita kártevő,...
TOVÁBB
Süllyed a gyógyszeripar és az orvosok hitele is zuhanóban van
  Amerikáról példát vehetünk, egyes államaiban a természetgyógyászok jogosultságot kaptak az ellátásra. Adhatnak beutalókat, jóformán alig különböznek...
TOVÁBB
NÉPSZERŰ CIKKEK
Az Algopyrin hatóanyaga a metamizole
  Kétségtelen, hogy az EU-ban és más fejlett országokban a metamizole tartalmú...
Csodákra képes a kövirózsa
  A népi gyógyászatban gyakran használják a növény levelének kipréselt, zselés nedvét külsőleg...
Diólevél legyen a barátod!
    A diófa ma úgy tűnik reneszánszát éli és egyre többen érdeklődnek a diófalevél...
A datolya nem gyógyszer, annál sokkal többet ér!
  Már a Bibliában is emlegetett datolya egyre népszerűbb hazánkban. A gyümölcs szárított...
TOVÁBBI CIKKEK
Süllyed a gyógyszeripar és az orvosok hitele is zuhanóban van
  Amerikáról példát vehetünk, egyes államaiban a természetgyógyászok jogosultságot kaptak...
A szárzeller csodálatos gyógyhatásai!
  A zellerszárban található anyagok segítenek helyreállítani a vérnyomást, beállítani...
Alkoholos csodaszer a svédkeserű
  A svédkeserű gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását népgyógyászati...
Hűtővel a rák ellen, avagy miért tegyük hűvösre a kenyeret?
  A szobahőmérsékleten, zacskóban tárolt kenyér és minden egyéb pékáru már 24 óra után a...

Címkék