Richard Bartlett - A mátrix-energetika

 

"Richard Bartlett felbecsülhetetlenül értékes ajándék a világ számára. Egyike azon keveseknek bolygónkon, akik túlléptek az emberiség számára lehetségesnek vélt dolgok határán." 

 

mátrix energetika, Richard Bartlett

 

Mi a mátrix-energetika?

  

Bartlett és a kvantum-gyógyítás

 

Richard Bartlett okleveles orvos és kiropraktőr 1997-ben jött rá, hogy ha az érintést irányított szándékkal kombinálja, szinte csodával határos átalakulásokat indíthat el pácienseiben. Felfedezése nyomán elkezdett energiagyógyászattal, illetve kvantumfizikával kapcsolatos irodalmat olvasni, és ezzel párhuzamosan folyamatosan tökéletesítette módszerét saját praxisában.

 

Ennek eredményeképpen megszületett egy egyszerű és praktikus rendszer, melynek segítségével bárki, bármikor rákapcsolódhat az univerzális forrásra, vagyis energiamezőre, és meríthet belőle saját gyógyulásához, átalakulásához. Rendszerét, melyet azóta mind ő, mind tanítványai nagy sikerrel használnak, Bartlett mátrix energetikának nevezte el.

Bartlett elmélete dióhéjban a következő: az ember alapvetően fényből és információból áll, ezért irányított szándék által alakítható. Ezen állításának bőséges igazolást is ad, melyet leginkább a kvantumfizikában talál meg.

 

Bartlett gyógyításhoz való hozzáállása rendkívül markáns, és tökéletesen következik az imént leírt fizikai felfedezésekből. Az általános orvosi attitűd, mely a tünetekre, a betegségre koncentrál, szerinte nem visz előre, ugyanis szükségszerűen beszűkíti a lehetőségeket. Sőt, azáltal, hogy a rosszra koncentrálunk, óhatatlanul energiát adunk neki, és megerősítjük létezését.

 

 

A cél ezzel szemben az, hogy meglássuk a más, jobb lehetőségeket, és azokkal együtt rezegve valóságként éljük meg átalakulásunkat.
Bartlett a legfontosabbnak azt tartja, hogy a páciens megértse: választási lehetősége van, és ne csak elhiggye ezt, de ennek szellemében is cselekedjen. Nagyon jól összefoglalja kiindulópontját a következő mondat: “Nincs gyógyíthatatlan betegség, csak gyógyíthatatlan beteg!”

 

Nagyon érdekes könyv, tele olyan információkkal a kvantumelméletről, amiket más művek inkább csak említés szinten tárgyalnak. Alkalmas arra, hogy másként közelítsük meg saját gyógyulásunk útjait.

 

mátrix energetika

Richard Bartlett - A mátrix-energetika
  "Richard Bartlett felbecsülhetetlenül értékes ajándék a világ számára. Egyike azon keveseknek bolygónkon, akik túlléptek az emberiség számára...
TOVÁBB
NEKED AJÁNLJUK
Bizonyítható, hogy a gyűlölet megbetegít
  A gondolatok erejéről a vonzás törvényéről sokat olvashattunk az elmúlt évek során a kvantumfizika és a spirituális tanítások népszerűsítése kapcsán. Ez...
TOVÁBB
A gondolat ereje meggyógyíthat! Tanuld meg ezt a technikát!
  A természet felruházott minket egy bámulatos „gyógyszertárral”, ami minden betegségre megoldást kínál, ami érintheti az emberiséget. Csak meg kell...
TOVÁBB
A csakrák betegségei
  Számtalan fizikai és lelki probléma jelzi, ha nem működnek megfelelően testünk csakrái. Ismerd meg a tüneteket!   A hét csakra speciális hely...
TOVÁBB
A rezonancia törvénye: Minden vágyunk teljesülhet, ha odafigyelünk erre!
  Minden a tied lehet, ami jó, ami harmonikus, ami szép, ha felismered a gondolataid erejét. Minden olyan vágyunk, elképzelésünk, aminek pozitív...
TOVÁBB
NÉPSZERŰ CIKKEK
 Eltitkolt gyógyszer a 3%-os Hidrogén-peroxid
  Bár a szakirodalom feljegyezte, hogy Franciaországban már a 19. század elején...
Az Algopyrin hatóanyaga a metamizole
  Kétségtelen, hogy az EU-ban és más fejlett országokban a metamizole tartalmú...
Csodákra képes a kövirózsa
  A népi gyógyászatban gyakran használják a növény levelének kipréselt, zselés nedvét külsőleg...
Hízol, rosszul alszol, és fájnak az ízületeid?
  A köménymag gyógyászati hatásait régtől fogva ismeri az emberiség, a népi gyógyászat...
TOVÁBBI CIKKEK
Kulcs az égiek kapujához – Tavaszi kankalin
  A tavaszi kankalin, latin nevén Primula veris, apró, évelő növény, amelynek a...
Felfedezés Magyarország egyik leglenyűgözőbb természeti csodájában - a Rám-szakadékban
  Magyarország sokszínű és lenyűgöző tájakat kínál azoknak, akik szeretik felfedezni a...
Méhpempő: Az egészség varázslatos csodaszere
  A méhpempő a méhek garatmirigyében termelődő fehéres, tejszerű, sárgás színű, savanykás,...
Nagyanyáink még tartották – Eltűntek a tyúkok a kiskertből?
  Nagyanyáink kertjéből még nem hiányozhatott a baromfi, de manapság mintha már nem lenne...

Címkék