Megdöbbentő dolgot állít a híres rákkutató! Ilyet soha nem hallasz az orvosodtól!

 

Az 1931-ben, a sejtlégzés terén végzett tudományos munkájáért orvosi Nobel-díjat kapó német biokémikus, Dr. Otto Heinrich Warburg rájött arra, hogy a rákos sejteknek egyáltalán nincs szükségük oxigénre ahhoz, hogy szaporodni tudjanak, mivel anaerobok. Ezek a káros sejtek az oxigénhiányos savas környezetet kedvelik leginkább, ami azért probléma, mert az emberek szervezete ma már egyre inkább elsavasodik.

 

Az oxigén azért játszik fontos szerepet a sejtek életében, mert ha egy sejt már 35 százalékos oxigénhiánnyal küzd, 48 órán belül akár el is rákosodhat.

 

Rendkívül fontos tehát, hogy a test pH-szintjét egyensúlyban tartsuk, amelyet természetesen elsősorban az étkezéssel tudunk szabályozni. Ahhoz, hogy a sejtjeink, szerveink megfelelően tudjanak működni, enyhén lúgos környezetet kell teremtenünk.

 

Az tudományos tény, hogy a káros baktériumok, paraziták, vírusok, gombák a savas közegben érzik kitűnően magukat, ezzel szemben a lúgos közegben képtelenek életben maradni.

 

 

Nem jó hír viszont az, hogy a modern életvitel, az étkezési szokások éppen savas környezetet generálnak, hiszen a tartósítószerekkel, kémiai adalékanyagokkal teletömött élelmiszerek, a finomított cukorszármazékok, a génmódosított zöldségek, gyümölcsök, húsok, mind-mind ehhez járulnak nagyban hozzá. A szervezet elsavasodása pedig cukorbetegséget, érrendszeri megbetegedést, szívrendellenességet, csontritkulást és rákot eredményezhet, és ráadásul a szervezet öregedési folyamata is felgyorsul.

 

Így itt az ideje, hogy cselekedjünk, és hozzuk egyensúlyba azt a fránya pH-értéket. Íme egy hatékony recept.

 

Hozzávalók

¼ evőkanál szódabikarbóna,

2 evőkanál frissen facsart citromlé, vagy organikus almaecet.

 

Elkészítés

Mikor e két alapanyagot összekeverjük, egyből nagy pezsgés keletkezik, addig kell hozzáadni az ecethez szódabikarbónát, amíg ez a pezsgés meg nem szűnik. Ezután tegyük a keveréket egy pohár vízbe, és egyszerre igyuk meg. A gyomorsav koncentrációját máris feloldja és az egész szervezetben lúgos hatást eredményez.

 

Forrás

 


NEKED AJÁNLJUK
Hűtővel a rák ellen, avagy miért tegyük hűvösre a kenyeret?
  A szobahőmérsékleten, zacskóban tárolt kenyér és minden egyéb pékáru már 24 óra után a penész martalékává válik.   Akkor is így van, ha nem látjuk és...
TOVÁBB
"A hagyma olyan értékes, mint egy egész patika". mondta Paracelsus
  Az idők során felfedezték, hogy a hagyma fogyasztása megóvhat a nyelőcső, a gyomor, a vastagbél és a tüdő alattomos tumoros megbetegedéseitől. A...
TOVÁBB
A virsli káros hatásai
  Egyáltalán nem mindegy, hogy mit eszünk, főleg az nem, hogy mivel etetjük a gyermekeinket. Manapság a legnagyobb számban a virsli kerül az asztalra,...
TOVÁBB
Észrevehetetlen, és a tiszta lakásokban is nagyon gyakori az ágyi poloska
  Igen elterjedt vérszívó az ágyi poloska (Cimex Lectularis), és talán mondhatjuk rá, hogy a legtöbb kellemetlenséget okozó ektoparazita kártevő,...
TOVÁBB
NÉPSZERŰ CIKKEK
Az Algopyrin hatóanyaga a metamizole
  Kétségtelen, hogy az EU-ban és más fejlett országokban a metamizole tartalmú...
Csodákra képes a kövirózsa
  A népi gyógyászatban gyakran használják a növény levelének kipréselt, zselés nedvét külsőleg...
Diólevél legyen a barátod!
    A diófa ma úgy tűnik reneszánszát éli és egyre többen érdeklődnek a diófalevél...
 Eltitkolt gyógyszer a 3%-os Hidrogén-peroxid
  Bár a szakirodalom feljegyezte, hogy Franciaországban már a 19. század elején...
TOVÁBBI CIKKEK
A tojás értéke
  A fogyókúrák, a szénhidrátmentes diéták legjobb alapja a tojás, hiszen gyakorlatilag...
Nyirokrendszerünk ápolása
  A nyirokrendszerünk keringési zavarait okozhatják műtétek, daganatok, gyulladások és...
Az ezüstkolloid néhány perc alatt elpusztíthatja a kórokozókat!
  Az ezüstkolloid több mint 650 féle baktériumtörzset, vírust, gombát és penészt...
A vitaminhiány lehetséges tünetei
  A megfelelő vitaminszint is hozzájárul szervezetünk megfelelő működéséhez és jó...

Címkék