Erősít, gyógyít a hegyek könnye - Múmijó, a természet antibiotikuma

 

A múmijó közel 200 fajta egészségre jótékony hatással lévő anyagot tartalmaz, melyek kedvezően hatnak a szervezet anyagcsere folyamataira és a szövetekben fölerősíti a regenerációs folyamatokat.

 mumijo, hegyek könnye

A keleti népgyógyászatban nemes egyszerűséggel csak hegyek könnyének nevezik és a gyógyítás legkülönbözőbb területein használják.

Többek között:

●   emésztőszervi problémákra, a gyomor mikroflórájának szabályozására, emésztési zavarokra,

●   vírus, vagy baktérium okozta fertőzés esetén, arcüreggyulladásra,

●   légzőszervi megbetegedésre,

●   szív- és érrendszeri problémákra, érelmeszesedésre,

●   húgyúti megbetegedésekre, gyakori vizelésre, felfázásra,

●   csonttörésekre, sérülésekre,

●   csontritkulásra, reumatikus megbetegedésekre, ízületi gyulladásokra,

●   asztmára,

●   belső vérzésekre,

●   aranyér problémákra,  

●   haj- illetve körömápolásra,

●   alvással kapcsolatos problémák segítésére,

●   elhízás miatt,

●   bőrbetegségekre, bőrkiütésekre, égési sérülésekre, ekcémára és egyéb ásványi anyagok hiánya miatt bekövetkezett betegségekre.

  

Fertőzésgátló, gyulladáscsökkentő és méregtelenítő hatása révén csökkenti a szervezet fogékonyságát az influenzával és vírusokkal szemben, erősíti az immunrendszert, így betegségek megelőzésére és leküzdésére is kiváló, szívre ható, koleszterinszintet csökkentő étrendkiegészítő készítmény. Segíti a szervezet folyadékegyensúlyának fenntartását, szabályozza a hormonháztartást, kedvezően befolyásolja az enzimek és az immunrendszer működését.

Az antibiotikumokkal ellentétben a múmijó széles hatás-spektrummal rendelkezik és semmilyen allergikus, vagy toxikus hatása nincs. Erősíti a szervezetünket a megterhelő évszak- és időjárás-változásoknál is, ill. csökkenti a fáradtságot.

A szervezet fizikális és mentális segítője, ezzel megteremtve a hosszabb élet lehetőségét.

 

Múmijó történelem

Az emberiség több mint 3000 éve ismeri és használja ezt a csodálatos képződményt.

Görögország, Róma és minden bizonnyal Ázsia területén is használatos volt, valamint a sumérok is alkalmazták gyógyításra, sőt az indiai kultúrkör „bibliája”, a Védák könyve is említést tesz róla.

 

 

A múmijó a görög mumia szóból ered, amely épen megőrzött testet, múmiát jelent. A múmió magas sziklák között, sok évtized alatt, több rétegben képződött anyag, amely főleg Oroszország ázsiai területeinek világtól elzárt, kizárólag gyógynövényekben és ásványi kincsekben gazdag területein, magas, sziklás hegységeiben (2000-5000 méteres magasságban) található kőzetek repedéseiben elraktározódott gyantás anyag. Előfordul Kazahsztán, Kirgizisztán, Mongólia hegyes-sziklás vidékein is. A múmijó a barlangok mennyezetein, falain, a sziklák repedéseiben képződött „kőcseppek”, amelyek könnycseppekre emlékeztetnek, ezért a helyiek a „hegyek könnyének” is nevezik. A helyi lakosok a kemény kőzetekből, barlangok mélyéről gyűjtik össze.

 

Az Arany Múmijó tiszta, tabletta formátumban már hazánkban is megvásárolható.

 

Egyedülálló növényi kivonat, amely tucatnyi ásványt tartalmaz; hat aminosavat, A-, B-, C- és P-vitamint (citrint). Ezen kívül találhatunk benne nyomelemeket és makro-elemeket (kobalt, nikkel, réz, cink, mangán, króm, vas, nátrium, kálium, magnézium stb.) is.

Rendkívül gazdag humin-savban, mely erőteljes természetes elektrolit. A humin-sav részt vesz a sejtanyagcsere folyamatában, elősegíti a sejtlégzést, növeli a fehérje-anyagcserét és a sokszorosító enzimek aktivitását, fokozza a sejthártya áteresztőképességét, a sejtosztódást és a terjedést.

  

A hegyek gyomrából származó múmijó közel 200 fajta anyagot tartalmaz, 26 mikroelemet, 10 fémoxidot, 6 aminosavat, természetes szteroidokat, foszfolipideket, természetes szteroidokat, terpiniodokat és polyphenol vegyületeket, vitaminokat, olajokat és más biológiailag aktív anyagokat.

A múmijó igazi ritkaság számba menő kincs, amelyet a föld ajándékoz nekünk, és amelynek lelőhelyeire a mai napig nem derült fény, azokat ugyanis titokban tartják, és ez a titok évszázadok óta apáról fiúra száll.

 

A múmijó gyógyhatásai

●   A múmijó immunológiai, fertőzésgátló és gyulladáscsökkentő hatása lehetővé teszi annak sikeres használatát a fertőző betegségek megelőzésében és kezelésében.

●   A múmijó segíti szervezetünket az évszak- és időjárás-változásokkal szemben és a tavaszi fáradtság leküzdésében.

●   Az antibiotikumokkal ellentétben a múmijó széles hatás-spektrummal rendelkezik és semmilyen allergikus, vagy toxikus hatása nincs.

●   A múmijó megismerése óta lehetséges az idegsejtek a szívizom és más szövetek gyorsabb regenerációja.

●   Az osztrák rákkutatással foglalkozó szakemberek is kipróbálták, és mintegy 80 %-os javulást regisztráltak. Sugár és kemoterápia esetén a sejtek sértetlenségét biztosítja.

●   Segít a környezetszennyezés okozta betegségek leküzdésében is. Növeli a máj méregtelenítő képességét, segíti a szennyező anyagok (növényvédő szerek, gyomirtó szerek) lebontását. Helyreállítja a sérült sejtek elektromos egyensúlyát és semlegesíti a mérgező anyagokat.

●   Segíti a szervezet folyadékegyensúlyának fenntartását, szabályozza a hormonháztartást, kedvezően befolyásolja az enzimek és az immunrendszer működését.

●   Szabályozza a csecsemőmirigy és a pajzsmirigy működését.

●   Hatásos a periférikus idegrendszer kezelésére, regenerálására, ideggyulladások csökkentésére.

●   Gyógyítható fogyasztásával a TBC, a szezonális allergia, felső- és alsó légúti megbetegedések, krónikus tüdőbetegségek, bronchitis és az asztma is.

●   Erősíti a nemi szerveket, javítja azok működését, növeli a termékenység lehetőségét, az embrió fejlődéséhez biztosítja a fontos anyagokat. Enyhíti a klimax kellemetlen tüneteit, nőgyógyászati fertőzések tüneteit megszünteti, a rendszertelen menstruációt helyreállítja, megteremti a hormonális egyensúlyt.

●   A visszerek állapotát javítja, visszértágulatnál a duzzanatot és fájdalmat csökkenti.

●   Bármilyen fokú égési sérülés gyógyulását segíti.

 

A szervezet fizikális és mentális segítője, ezzel megteremtve a hosszabb élet lehetőségét. 

A múmijó szedése általában 3 hónapig ajánlott.

Az első 10 napig 2x1 darabot reggeli és vacsora előtt, a következő 10 nap alatt 2x2 db-ot reggeli és vacsora előtt, végül 10 napig 2 darabot reggeli előtt langyos vízzel lenyelve kell bevenni. Ha az első kúrán túl vagyunk, akkor már csak napi 1 db-t szedjünk.

 

 

mumijo

Erősít, gyógyít a hegyek könnye - Múmijó, a természet antibiotikuma
  A múmijó közel 200 fajta egészségre jótékony hatással lévő anyagot tartalmaz, melyek kedvezően hatnak a szervezet anyagcsere folyamataira és a...
TOVÁBB
NEKED AJÁNLJUK
Mi történik, ha elég vizet iszunk éhgyomorra?
  A japán vízterápia hihetetlenül népszerű a felkelő nap országában - a japán emberek évszázadok (ha nem több ezer éve) óta ismerik ezt az...
TOVÁBB
Oldd ki a húgysavat a testrészeidből, hogy megszűnjön a köszvény és az ízületi fájdalom
  A köszvény egy kóros állapot. Duzzanatot, merevséget és súlyos fájdalmat okoz, akár pár óra alatt. A fő oka a nagy mennyiségű húgysav, amely...
TOVÁBB
A gyógyító pálinka
  A pálinka tiszta gyümölcsből, lepárlással készült erős szesz, igazi gyógyító hungarikum.   A „Pálinkás jó reggelt!” köszöntés a vidéki élet egy...
TOVÁBB
A ketogén étrend a rákból való kigyógyulás kulcsa lehet
  Fordította: Szabó-Velvárt László Vannak, akik számára a ketogén étrend nem kevesebbet jelent, mint a rák egyik gyógyszer nélküli kezelési módját. Ez...
TOVÁBB
NÉPSZERŰ CIKKEK
 Eltitkolt gyógyszer a 3%-os Hidrogén-peroxid
  Bár a szakirodalom feljegyezte, hogy Franciaországban már a 19. század elején...
Az Algopyrin hatóanyaga a metamizole
  Kétségtelen, hogy az EU-ban és más fejlett országokban a metamizole tartalmú...
Hízol, rosszul alszol, és fájnak az ízületeid?
  A köménymag gyógyászati hatásait régtől fogva ismeri az emberiség, a népi gyógyászat...
Csodákra képes a kövirózsa
  A népi gyógyászatban gyakran használják a növény levelének kipréselt, zselés nedvét külsőleg...
TOVÁBBI CIKKEK
Gyógyszer vagy placebo: egyre megy, ha hiszünk benne
  Vizsgálatok szerint a placebo tabletták akár ugyanolyan hatásosak is lehetnek, mint...
Az ánizs nagyon népszerű fűszer és ízesítőszer, de számos gyógyászati tulajdonságai miatt is használják
  Az ánizsolaj alkalmazása az aromaterápiában bevált gyógymód, hiszen nemcsak számos...
Tízezer fát ültetnek el tavasszal országszerte! Miért fontos ez ennyire?
  A Településfásítási program keretében 19 megye 364 településén összesen 10 ezer fát ültetnek...
A Schisandra fogyasztása erősítheti az immunrendszert és a májat
  A Schisandrának ismert májvédő hatása mellett erősíti az immunrendszert, növeli a sejtek és...

Címkék