1 - 7 / 7
Krill olaj fogyasztása a jobb egészségi állapot érdekében
  A krill olaj egyik legértékesebb összetevője az Omega-3 zsírsav, mely létfontosságú mindannyiunk számára. Az antarktiszi rákolaj jóval hatékonyabb, mint a halolaj, ezért is tartják sokan az Omega-3 alapú készítmények...
TOVÁBB
Mentális zavarok és az omega-3 zsírsavak
  Az omega-3-zsírsavak magasabb szintje összefüggést mutat a jobb hangulattal, míg az alacsonyabb szint depresszióra és negatív érzésekre hajlamosít. Emeli a jókedvért is felelős szerotonin hormon szintet.   Az...
TOVÁBB
Minden életkorban érdemes csukamájolajat fogyasztani
  A csukamájolajnak A- és D-vitamin tartalma, az ételek között az egyik legmagasabb, ezért minden életkorban érdemes fogyasztani. Ezek a vitaminok katalizátorként működnek a szervezetben, és alapvető összetevői számos...
TOVÁBB
Halhús fogyasztással a béldaganatok ellen
  A rendszeres halfogyasztás jótékony hatással van a béldaganatok leküzdésében. Javíthatja a béldaganatban szenvedő betegek túlélési esélyeit az omega-3 zsírsavakban gazdag halak - mint például a tonhal és a lazac -...
TOVÁBB
Diólevél legyen a barátod!
    A diófa ma úgy tűnik reneszánszát éli és egyre többen érdeklődnek a diófalevél gyógyító hatásáról. Szinte minden kertes háznál megtalálható a diófa. Az árnyas terebélyes növényről kevesen tudják, bár termését...
TOVÁBB
A 10 legegészségesebb növény
  Tudósok megállapították, hogy melyik a 10 legegészségesebb élelmiszer a világon.    Íme a lista   Cékla   Miért egészséges? Alkotóelemei csökkentik a vér homociszteinszintjét, amely az érfalak meszesedését...
TOVÁBB
A kövér porcsin omega-3 zsírsavakban leggazdagabb növény
A kövér porcsin (ismertebb nevén kövérke) a porcsinfélék családjába tartozó növényfaj. Népies neve: disznója, disznóporcsin, kövérfű, kövérke, kövérlányka, poncsér.   Kifogástalanul csak 20-25 °C-on túli melegben...
TOVÁBB

Címkék