A vöröshere az ehető gyógynövények egyike. Isteni, édes, finom és gyógyító! Kalciumban, fitoösztrogénben, ásványi anyagokban, nyomelemekben, proteinekben és flavonoidokban gazdag. Az utóbbi évek kutatásai azt is...
TOVÁBB
A méz flavonoid tartalmának köszönhetően bizonyítottan gyulladás gátló hatású. Jól alkalmazható a sebkezelésben, hiszen úgy csökkenti a duzzadásokat, vörösödéseket, hogy kárt tenne az egészséges...
TOVÁBB
A népi gyógyászatban gyakran használják a növény levelének kipréselt, zselés nedvét külsőleg és belsőleg egyaránt gyulladáscsökkentő, hűsítő, összehúzó hatása miatt.
Fotó: egészségtér
A kövirózsa latin...
TOVÁBB
A fahéj a fahéjfa és/vagy a kasszia kérgéből készült fűszer.
Szeretjük meghitt, kellemes illatát, ami belengi az otthonunkat, főleg a karácsonyi ünnepre készülődve. De nem csak az illata miatt lehet jó és hasznos a...
TOVÁBB