1 - 12 / 52
Aludjunk meztelenül, hiszen egészségesebb, mint pizsamában
  Kutatásokból tudjuk, hogy mikor érdemes lefeküdni és mennyit érdemes aludni, de arról talán még nem nagyon olvastunk, hogy miben érdemes ágyba bújni. Egészséges, ha meztelenül alszunk, vagy szükséges a pizsama és a...
TOVÁBB
Gyógynövény a szeder levele is
  Ott nő mindenhol és nem tudod, hogy gyógyítja a cukorbajt, gyulladáscsökkentő, valamint megállítja az őszülést is ez a csodanövény! A szeder bogyója nagy mennyiségben tartalmaz A-, B1-, B6- és C- vitamint,...
TOVÁBB
Minden életkorban érdemes csukamájolajat fogyasztani
  A csukamájolajnak A- és D-vitamin tartalma, az ételek között az egyik legmagasabb, ezért minden életkorban érdemes fogyasztani. Ezek a vitaminok katalizátorként működnek a szervezetben, és alapvető összetevői számos...
TOVÁBB
Fekete berkenye avagy az arónia gyógyító hatásai
  Ennek a csodagyümölcsnek igen magas a gyümölcscukor-, pektin-és csersavtartalma, rendkívül hatékony gyulladáscsökkentő.   A gyümölcs származási helye az Amerikai Egyesült Államok és Kanada keleti része. Különleges...
TOVÁBB
A körömvirágtea számos betegség gyógyítója
  A körömvirág egyike a legsokoldalúbban felhasználható növényeknek.   Díszíthetjük kertünket nyár elejétől késő őszig körömvirággal, azonban gyógynövényként is felhasználhatjuk szirmait. Akár frissen szedve, akár...
TOVÁBB
10+1 ok az uborka fogyasztására
  Az uborka élettani hatása jelentős. Legjobb hámozatlanul és nyersen fogyasztani. Kiváló gyulladásgátló és lúgosító, javítja a veseműködést és serkenti az emésztést, hasznát vehetjük a rák megelőzésében is. A...
TOVÁBB
A legjobb ételek a hasnyálmirigy egészségének fenntartásához és gyógyításához
  Testünk egészségének megőrzéséhez feltétlenül szükséges, hogy hasnyálmirigyünk is megfelelő állapotban legyen, mivel a hasnyálmirigy fontos szerepet tölt be a szervezetünk működésében. Ha a hasnyálmirigy nem egészséges,...
TOVÁBB
Óvjuk meg szívünket a betegségektől!
  A legtöbb szívbetegség megelőzhető, mégis ebben halnak meg a legtöbben!   A szív- és érrendszeri betegségek évről évre több embert érintenek. Magyarországon minden második ember haláláért ezek felelősek, pedig nagy...
TOVÁBB
Barna rizs, a gabonafélék királya
  A rizs az emberiség több mint 60 százalékának legfontosabb növényi tápláléka, a világ összes konyhaművészetének fontos alapanyaga. Esszenciális aminosav-összetétele miatt az állati fehérjékhez hasonlítható biológiai...
TOVÁBB
Szuperélelmiszerként tartják számon a Goji bogyót
      GOJI BERRY ŐRLEMÉNY 100g 100%-os goji berry őrleményt tartalmazó élelmiszer készítmény (adalék és tartósítószerek nélkül).   A Goji berry erősebbé és ellenállóbbá teszi szervezetünket a baktériumok és a vírusok...
TOVÁBB
A xilitol nem természetes édesítő alapanyag
  A xilitolt sokan azért fogyasztják cukor helyett, mert – szemben a finomított, ipari cukorral – valamiféle természetes édesítőszerként él a fejükben. A helyzet ezzel szemben az, hogy a nyírfacukorként is ismert...
TOVÁBB
A rezveratrol bizonyított gyógyhatásai
  A rezveratrol a vörös szőlő héjában található olyan antioxidáns, mely kifejezetten jótékony hatással van az egészségre. Segíthet megelőzni az infarktus, az agyvérzés és az érelmeszesedés kialakulását.   A franciáknál...
TOVÁBB

Címkék