cukorfogyasztás

1 - 6 / 6
A cukor okoz magas vérnyomást, nem a só!
  A közegészségügy és az orvoslás papagájként ismételgeti évtizedek óta azt a soha nem igazolt, sőt mára már alaposan megcáfolt tételt, miszerint a magas vérnyomást a túlzott sófogyasztás okozza.   Ha valóban fel...
TOVÁBB
  Évekig azt mondták az embereknek, hogy a kemoterápia az egyetlen módja a daganatok megszüntetésének, azonban a Johns Hopkins kutatóintézete elkezdett beszélni arról, hogy van más választásuk is a...
TOVÁBB
Mi történik, ha kiiktatjuk a cukrot az életünkből?
  Először is szögezzük le: a cukor önmagában véve nem rossz dolog. A cukrok természetes formájukban több élelmiszerben is előfordulnak, mint például a zöldségekben, gyümölcsökben és a tejben is. Ezért valójában nincs...
TOVÁBB
A krónikus betegségek elkerülhetők, az öregedés pedig lelassítható
  Fontos, hogy megértsük: a krónikus betegségek a testünkben nagyon ritkán léteznek egyedül, csakúgy „buborékban”. Úgy értem, ha valaki változást tapasztal az agyában, amelyek például Alzheimer-kórra utalnak, akkor...
TOVÁBB
Cukor - édes méreg
  A természetes szénhidrát az egyik fő táplálékunk, ezzel szemben a finomított cukor számos betegség forrása.      A legfőbb ok, amiért ártalmunkra van, az, hogy a természetben előforduló növények cukortartalma...
TOVÁBB
A cukor a halál fűszere?
  Aki olvasta a Cukor Blues című könyvet, annak nincs kétsége afelől, hogy korunk egyik legalattomosabb "mérge" a cukor, ami ráadásul kínzó függőséget is okozhat - akár egy másik fehér halál: a kábítószer. A cukor...
TOVÁBB

Címkék