1 - 3 / 3
A kovászos uborka ezer csodája
  Az egészség a táplálkozással és az emésztéssel szorosan összefügg.   Az uborka már több ezer éve ismert, nálunk azonban csak a 17. század óta terjedt el. Viszont az uborka kovászolt változata csak jóval később hódította...
TOVÁBB
A fahéj a cukorbetegek megmentője?
  A cukorbetegeknek érdemes rendszeresen fahéjat fogyasztani, hiszen a fűszer nemcsak kellemes ízt biztosít az ételeknek, de pozitív élettani hatásokkal is rendelkezik: csökkenti például a vércukor, a "rossz" koleszterin és...
TOVÁBB
Orgona - a gyógyító tavaszhírnök
  Bódító illata mellett az orgona bármely része – rügy, virág, levél, kéreg – jó szolgálatot tehet egészségünknek. Megfázás, influenza ellen is lehet gyógyír az orgona levele, sőt, az orgonarügy tinktúrája segíthet...
TOVÁBB

Címkék