1 - 4 / 4
Vitamin, amely megtámadja és szelektíven öli meg a rákos sejteket
      Az orvostudomány teljes gőzzel dolgozik azon, hogy kifejlessze, megtalálja a rák ellenszerét, azonban erre még úgy néz ki, hogy várnunk kell. Azonban létezik egy vitamin, amihez könnyen hozzáférhet mindenki, és...
TOVÁBB
Barna rizs, a gabonafélék királya
  A rizs az emberiség több mint 60 százalékának legfontosabb növényi tápláléka, a világ összes konyhaművészetének fontos alapanyaga. Esszenciális aminosav-összetétele miatt az állati fehérjékhez hasonlítható biológiai...
TOVÁBB
Lúgosítással megelőzhető nagyon sok betegség
  Lúgosítással megelőzhető a fáradtság, a megfázás, a szívinfarktus, a csontritkulás, az elhízás, az ízületi gyulladás és az elsavasodás.   Szervezetünk egy olyan vegyi üzem, melyben folyamatosan zajlanak a kémiai...
TOVÁBB
Cukor - édes méreg
  A természetes szénhidrát az egyik fő táplálékunk, ezzel szemben a finomított cukor számos betegség forrása.       A legfőbb ok, amiért ártalmunkra van, az, hogy a természetben előforduló növények cukortartalma...
TOVÁBB

Címkék