A citromfű illóolaját, gyulladás csökkentésére, az emésztés megkönnyítésére és a fejfájás enyhítésére is használhatjuk. Már az olaj illatának belélegzése vagy az olaj (hordozóolajokkal, testolajjal, valamint haj- és...
TOVÁBB
A kányabangita bogyóit gyakran használják a hideg évszakban a szervezet védekezőképességének erősítésére, a légúti megbetegedések megelőzésére.
A kányabangita a hazánkban is őshonos bogyós gyümölcsű...
TOVÁBB
Nevezhetjük zöld aranynak is a tökmagolajat, mivel rákellenes vitaminokat tartalmaz. Felbecsülhetetlenül értékes táplálék.
A tökmagolaj A-, E-, C- és K-vitaminokban gazdag, jelentős mennyiségű telítetlen...
TOVÁBB
A kövirózsa népi gyógyászatunk egyik legalapvetőbb gyógynövénye. Már az ókor óta ismerjük és használjuk különféle gyógyászati célokra.
A hagyomány szerint, az ókorban a kövirózsáról azt tartották, hogy megvédi a házat...
TOVÁBB
Kísérletek igazolják, hogy az ezüstkolloid a szervezetbe jutva baktériumok és kórokozók egész hadával képes leszámolni!
Az ezüstkolloid oldatot a természet kiváló antibiotikumaként tartják számon, erősíti...
TOVÁBB
A citrom az egyik legegészségesebb gyümölcsökhöz tartozik. Az egész világon számtalan egészségügyi problémára alkalmazzák, helyet kap a konyhában különleges íze és illata miatt, és gyakran használjuk a...
TOVÁBB
A teafa olaja rendkívül hasznos, ezért minden lakásban kötelezően kellene tartani, mivel gomba-, baktérium- és vírusölő, fertőzést gátló, hegesítő, köptető, immunrendszert serkentő, stimuláló...
TOVÁBB