glutén

1 - 6 / 6
Liszt kisokos
  Ember legyen a talpán, aki a polc előtt állva kiigazodik a számtalan lisztféle között. Ebben próbálunk segítséget nyújtani: mit, miért és mihez használjunk?   Az emberi táplálkozásban a gabonafélék csoportjába...
TOVÁBB
Törődj egészségeddel és hagyd el a fehér kenyér fogyasztását étrendedből
  Mindenki szereti a friss ropogós kenyeret, főleg a fehér kenyeret. De tudjuk azt, hogy nem a legegészségesebb élelmiszer? Ha leszokunk róla, hatalmas pozitív változásokat fogunk tapasztalni.   Az „ipari...
TOVÁBB
Sok ember szenved a reflux tüneteitől, pedig nem kellene
  A refluxbetegség következtében kialakuló általános tünetek sok ezer ember hétköznapjait keserítik meg. Azonban panaszmentességet lehetne elérni az esetek nagy részében tudatos életmódváltással.   Az orvostudomány nem az...
TOVÁBB
A quinoa egy szuper étel, melynek jótékonyak a hatásai
  A quinoa rendkívül jó hatással van a szervezetre és az egészségre, ezen felül segít csökkenteni a szívroham és a magas vérnyomás kockázatát.   Szuperélelmiszerként is emlegethetnénk quinoát, hiszen egészségünkre...
TOVÁBB
Kevésbé ismert gluténmentes gabonaféle a cirok
  Kevésbé közismert, gluténmentes gabonaféle a cirok, melyből nem csak seprű készülhet. Érdemes kipróbálni étkezési célra, mivel gyógyhatással is rendelkezik.   A cirok Afrikából származik. Afrika egyik legfontosabb...
TOVÁBB
Miért táplálkozzunk gluténmentesen?
    A genetikai vizsgálatok szerint a népesség 99,6%-a valamilyen mértékben érzékeny lehet a glutén fogyasztására. Köztudottan igazolást nyert, hogy az emberek 83 %-ánál változó nagyságrendű...
TOVÁBB

Címkék