1 - 12 / 21
Ez a híres orosz szívsebész olyat mondott az étkezésről, ami mindenkit ledöbbentett. Ezt állítja a reggeliről…
  A legismertebb orosz szívsebész, akadémikus, egyetemi tanár, Leo Bokeria nemrég egy televíziós műsorban az étkezéssel kapcsolatban egy közmondást idézett, miszerint a reggelinket együk meg egyedül, az ebédünket osszuk meg...
TOVÁBB
Táplálkozási program 50 felett
  Ha szeretnénk sokáig egészségesek maradni, akkor 50 felett jobban oda kell figyelnünk a táplálkozásunkra. Figyeljünk arra, hogy ne száradjunk ki belülről, mert ez szervi károsodásokhoz vezethet, elősegítheti a letargiát...
TOVÁBB
Házi szerek székrekedés ellen
  Házi szereket székrekedésre is hatásosan alkalmazhatunk. Ha székrekedéssel küszködünk, akkor nem kell rögtön orvoshoz rohanni, vagy kémiai gyógyszerekkel mérgezni magunkat.   A székrekedés problémáját már a gyökerénél...
TOVÁBB
Kicsi, lédús és gyógyító a mandarin
  A téli hónapok, hosszú téli esték egyik legnépszerűbb gyümölcse a mandarin. Édeskés íze miatt szívesen fogyasztják a gyerekek is. A mandarinnak sok olyan tulajdonsága van, ami miatt érdemes fogyasztani, jótékony hatással...
TOVÁBB
Gyógyító aszalt gyümölcsök
  Rengeteg okunk van arra, hogy aszalt gyümölcsöt fogyasszunk és bevonjuk mindennapi táplálkozásunkba. A gyors nasinak számító aszalt gyümölcsök azonban még az egészségünkre is jó hatással vannak.   Tudd meg, hogy...
TOVÁBB
A licsi fogyasztás előnyei
  A licsi nagyon egészséges, érdemes beiktatni étrendedbe. Kóstold meg ezt a finom, de még kevésbé ismert gyümölcsöt. Kínában és Indiában jól ismerik a licsi áldásos hatásait, hiszen tápanyagokban és vitaminokban gazdag,...
TOVÁBB
Extra gyógyítók otthonodban
  Az alábbi néhány növény mindenki számára ismert. Ismerd meg gyógyító-, betegségmegelőző hatásukat.   Búzafű   • regenerál, tisztít, gyógyít, tápanyagokban a leggazdagabb, a legtöbb ásványi anyag, vitamin, nyomelem...
TOVÁBB
A krémméz áldásos hatása vitathatatlan - Fedezzük fel újra a repcemézet
  Az egyik legmagasabb szőlőcukor tartalmú méz a repceméz. Magas szőlőcukor tartalma miatt viszont gyorsan finomszemcsésen kristályosodik, így napok alatt zsírszerűvé-krémszerűvé válik, ezért hívják krémméznek....
TOVÁBB
A hozzáadott fruktóz veszélyei - avagy böngésszük figyelmesen a címkéket!
  A fruktóz a legédesebb monoszacharid amely a gyümölcsök és a méz természetes összetevője. Néhány évtizede vált modern étrendünk fontos alkotórészévé. A glükózhoz hasonlóan a fruktóz is energiaforrás. Eredetileg úgy...
TOVÁBB
A datolya nem gyógyszer, annál sokkal többet ér!
  Már a Bibliában is emlegetett datolya egyre népszerűbb hazánkban. A gyümölcs szárított formában jut el hozzánk, és ízletes csemegeként fogyasztjuk. Sokan nem is sejtik, hogy gyógyhatása nem lebecsülendő.   A datolya...
TOVÁBB
Mazsola - a gyógyító
  Az egyik legegészségesebb gyümölcs fajták közé tartozik a mazsola!   A mazsola hatékony a légszennyezés, a füst, a fény hatására keletkező szabadgyökök elpusztításában. A szabadgyökök károsítják sejtjeinket, és...
TOVÁBB
Ezek az élelmiszerek színűk segítségével védenek a ráktól
  Egyes alapélelmiszerek, főként zöldségek és gyümölcsök színeiből kiindulva képesek lehetnek bizonyos rákos betegségeket megelőzni. Lássuk, mely színárnyalatú ételek segítenek ebben a legjobban.     1. Pirosak   Talán...
TOVÁBB

Címkék