Egyre több a bizonyíték, hogy az uborka tele van olyan tápanyagokkal, amelyek még a legveszélyesebb betegségekkel is felveszik a harcot.
Egyedülálló kovasav tartalma miatt ez a növény hasznos a haj és a bőr...
TOVÁBB
Az uborka élettani hatása jelentős. Legjobb hámozatlanul és nyersen fogyasztani. Kiváló gyulladásgátló és lúgosító, javítja a veseműködést és serkenti az emésztést, hasznát vehetjük a rák megelőzésében is. A...
TOVÁBB
Mindenhol azt szajkózzák, hogy a só káros az emberi szervezetre, de a természetes só, vízben feloldva mineralizálja a testet, amelynek hatása egyszerűen csodálatos. A só pozitív töltetű ionjai találkoznak a víz...
TOVÁBB
A sárgadinnye számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, gyógynövényként is ismert. Finom, édes ízével nyaranta meghatározója étrendünknek. Ehetjük lehűtve, felkockázva, gyümölcssalátaként, vagy készíthetünk belőle...
TOVÁBB