1 - 12 / 24
A kevés D-vitamin hozzájárulhat a szklerózis multiplex kialakulásához is
  A D-vitamin egy nagyon fontos elem az emberi szervezetben, és ha nincs elég belőle, a testünkben működési zavarok keletkezhetnek, és emiatt betegségek is kialakulhatnak.   A D-vitamin szorosan kapcsolatban áll...
TOVÁBB
Éhgyomorra fokhagyma kellemetlen szagok nélkül
  A fokhagymával számtalan betegség megelőzhető vagy kezelhető. Talán nem mindenki gondolja úgy, hogy éhgyomorra fokhagymát enni egészséges, és sokan úgy tartják, hogy ilyen fajta népi gyógymódok csak a nagyszülők...
TOVÁBB
Fagyaszd le a citromot és mondj búcsút a cukorbetegségnek, a daganatoknak és az elhízásnak!
  A citrom az egyik legegészségesebb gyümölcsökhöz tartozik. Az egész világon számtalan egészségügyi problémára alkalmazzák, helyet kap a konyhában különleges íze és illata miatt, és gyakran használjuk a...
TOVÁBB
Tudd meg, milyen betegségeket gyógyíthatsz a káposzta levével és a benne található U-vitaminnal
  A káposzta az egyik legegészségesebb zöldség a világon. A káposztalé fogyasztásának pedig évszázados hagyománya van a népi orvoslásban. A legtöbb U-vitamin a káposztában található.   A káposzta nagyon gazdag többek...
TOVÁBB
Aszalt szilva hatása az immunrendszerre
  Kutatásokból kiderült, hogy az aszalt szilva jóval nagyobb antioxidáns dózissal rendelkezik, mint az erdei gyümölcsök.   Immunrendszerünk erősítése érdekében az őszi, téli és a tavaszi időszakban különösen ajánlott...
TOVÁBB
A világ egyik legegészségesebb gyümölcse a gyógyító eper
  A tavasz első gyümölcse kertünkben az eper. Igazán finom, ízletes, illatos epret csak május végén, június elején fogyaszthatunk, ugyanis ilyenkor már szabadföldön is megterem. Aki egyszer megkóstolja az import, vagy...
TOVÁBB
Fontos tavaszi vitaminforrás a hónapos retek
  A tavasz első kedvelt zöldségnövényeihez tartozik a hónapos retek, mely nem csak finom, hanem gyógyhatásokkal is büszkélkedhet.   Eredetileg Közel-Keletről származik. Tápértéke alacsony, éppen ezért fogyókúrázóknak...
TOVÁBB
Szorgos méhek tápláléka a figyelemre méltó méhkenyér
  Kevesen tudják, hogy mi is az a méhkenyér. A méhkenyér a legkevésbé ismert, ám a legértékesebb méhészeti termék. Ismerkedj a méhek világával, ismerd meg ennek a módosított virágpornak csodálatos gyógyhatásait.   A...
TOVÁBB
A nyírfa folyékony kincse a nyírvíz –  Le ne maradj a viricselésről!
  „Ösztön vitte rá az embert, és a tapasztalat erősítette meg, hogy a nyírfavíz használata az egészséges szervezetet erősíti, a beteget meggyógyítja”   Ezt a nagyon különleges anyagot maga a természet állítja elő. A...
TOVÁBB
A licsi fogyasztás előnyei
  A licsi nagyon egészséges, érdemes beiktatni étrendedbe. Kóstold meg ezt a finom, de még kevésbé ismert gyümölcsöt. Kínában és Indiában jól ismerik a licsi áldásos hatásait, hiszen tápanyagokban és vitaminokban gazdag,...
TOVÁBB
A balzsamkörtével nem csak megelőzhetjük, gyógyíthatjuk is a cukorbetegséget
  Nem túl szép, de finom és nagyon egészséges a balzsamkörteként is ismert karela. A gyógyszertárakban kapható egyik cukorszint szabályzó gyógyszer alapanyaga.   A magas vércukorszint csökkentésére a természet...
TOVÁBB
Ősi gyógynövény, mely nagyon sok betegséget meggyógyít
  Az olajfalevél felbecsülhetetlen értéket képvisel szervezetünk egészségének megőrzése érdekében.   Az olajfalevél nagyon sok helyen szerepel a Bibliában. Ez az ősi növény remek hatással van a szervezetre, serkenti...
TOVÁBB

Címkék