A zöld tea fogyasztása nagyon egészséges. Pozitív egészségügyi hatásait számos kutatás és vizsgálat igazolja. A teában lévő hatóanyagok segítenek a fogyásban, rákmegelőző tulajdonságokkal rendelkeznek, csökkentik...
TOVÁBB
Nevezhetjük zöld aranynak is a tökmagolajat, mivel rákellenes vitaminokat tartalmaz. Felbecsülhetetlenül értékes táplálék.
A tökmagolaj A-, E-, C- és K-vitaminokban gazdag, jelentős mennyiségű telítetlen...
TOVÁBB
A zöld tea nagyon egészséges. A zöld tea pozitív egészségügyi hatásait már számos kutatás és vizsgálat igazolta. A teában lévő hatóanyagok segítenek a fogyásban, rákmegelőző tulajdonságokkal rendelkeznek, csökkentik...
TOVÁBB
A lila hagymának rendkívül jótékony hatása van a rákos megbetegedésekkel szemben, megállítja az orrvérzést, védi a szívet.
Van, aki szereti és van, aki utálja erős szaga miatt. Akárhogy is, egészségre gyakorolt...
TOVÁBB
Az eperfa igénytelen és sokat terem. Az eperfa levelét, ágát és kérgét is felhasználhatjuk gyógyászati célokra. Készíthetünk belőle lekvárt, gyümölcslevet és meg is száríthatjuk. A fehér eperfa nem igényel különleges...
TOVÁBB
Prof. Dr. Papp Lajos 1948. március 21-én született Aranyosgadányban, Széchenyi-díjas szívsebész, a Pécsi Tudomány Egyetem nyugalmazott egyetemi tanára, valamint PTE ÁOK Szívgyógyászati Klinika korábbi igazgatója. A...
TOVÁBB
Ha nem megfelelő a vérkeringésünk, ez kellemetlen állapotokat is teremthet és rendkívül súlyos egészségügyi problémákat okozhat. A rossz vérkeringést sok tünet jelezheti, amelyeknek sokszor nem tulajdonítunk...
TOVÁBB
Általában megfázásra főzünk gyömbérteát, vagy sütibe tesszük, de ennél sokkal több mindenre használhatjuk gyógyító erejét. A gyömbér egy sor egészségügyi problémára remek megoldást nyújt.
Gyulladáscsökkentő
Az...
TOVÁBB
A citrom az egyik legegészségesebb gyümölcsökhöz tartozik. Az egész világon számtalan egészségügyi problémára alkalmazzák, helyet kap a konyhában különleges íze és illata miatt, és gyakran használjuk a...
TOVÁBB
„A tönkölybúza a legjobb gabonafajta. Meleg, zsíros és tápláló, mégis lágyabb, mint a többi gabona. Aki ezt fogyasztja, annak vére és húsa egészséges lesz, lelkébe pedig boldog értelem és öröm költözik. Bármely...
TOVÁBB
A sárgarépa fokozza a csecsemőmirigy működését, regenerálja, erősíti az immunrendszert, segít az ízületi gyulladásban szenvedőknek, jó hatással van a nyálkahártyára, csökkenti a koleszterinszintet, magas rosttartalma...
TOVÁBB
Kutatások bebizonyították, hogy a burgonyában számos egészségvédő hatóanyag van, melyeknek köszönhetően kezelhetővé válhat a gyomorhurut, a vastagbélhurut, a gyomor- és bélfekély.
Fotó: egészségtér
A krumpliban...
TOVÁBB