mogyoró

1 - 5 / 5
Gyógyító élelmiszerek
  Minden nap hallhatunk az egészséges táplálkozásról, mely már napjaink slágertémájává vált. Az alábbiakban felsorolt élelmiszerek fogyasztásával akár a komolyabb betegségeket is megelőzhetjük. A felsorolás nem teljes,...
TOVÁBB
Dióval és mogyoróval kiegészített étkezés előnyei
  Spanyol kutatók a dió és a mogyoró napi rendszeres fogyasztását ajánlják. 1200 anyagcserezavaros személyt vizsgáltak, három csoportra osztották őket, és egy évre határozták meg diétájukat.   A napi diófogyasztás jót tesz...
TOVÁBB
Mogyoró az egészség kulcsa
  A legtöbb rezet tartalmazó élelmiszerek között első helyen áll a mogyoró.   A csontok szilárdságához, az agy fejlődéséhez, a szív és az izmok összehúzódásához, a vörös és a fehér vérsejtek fejlődéséhez, a vas...
TOVÁBB
A csonthéjasok fogyasztásával akár 20 százalékkal is csökkenthető különböző betegségek kialakulásának kockázata
  Ha Te is úgy gondolod, hogy annak a tudományos felfedezésnek a híre, miszerint a mindennapi friss, nyers dió, mogyoró, mandula mag napi fogyasztása 20 százalékkal csökkenti a halálozás kockázatát lökéshullámként kellett...
TOVÁBB
Gyógynövényekkel a visszerek ellen
  Vénatágulatok, felületes visszérgyulladások, mélyvénás trombózis – esztétikailag zavaróak, fájdalmasak, leszakadó trombus esetén életveszélyesek. Hol segíthetnek ebben a gyógynövények?   A visszerek betegségében...
TOVÁBB

Címkék