1 - 7 / 7
A kacsazsír egészségre gyakorolt jótékony hatása
  Sokan úgy gondolják a zsírról, hogy egészségtelen. Tanulmányok bizonyították, hogy a kacsazsír egészséges, jótékony hatásai vannak a szervezetre és annyi jótékony tápanyagot tartalmaz, mint az...
TOVÁBB
Minden életkorban érdemes csukamájolajat fogyasztani
  A csukamájolajnak A- és D-vitamin tartalma, az ételek között az egyik legmagasabb, ezért minden életkorban érdemes fogyasztani. Ezek a vitaminok katalizátorként működnek a szervezetben, és alapvető összetevői számos...
TOVÁBB
Halhús fogyasztással a béldaganatok ellen
  A rendszeres halfogyasztás jótékony hatással van a béldaganatok leküzdésében. Javíthatja a béldaganatban szenvedő betegek túlélési esélyeit az omega-3 zsírsavakban gazdag halak - mint például a tonhal és a lazac -...
TOVÁBB
Diólevél legyen a barátod!
    A diófa ma úgy tűnik reneszánszát éli és egyre többen érdeklődnek a diófalevél gyógyító hatásáról. Szinte minden kertes háznál megtalálható a diófa. Az árnyas terebélyes növényről kevesen tudják, bár termését...
TOVÁBB
Omega-3 és Omega-6 az egészségedért!
  A linolsavat és az alfa-linolénsavat az emberi szervezet nem tudja előállítani, azokhoz csak táplálékokból vagy táplálék-kiegészítőkből tud hozzájutni.   A linolsav az omega-6, a linolénsav az omega-3 család...
TOVÁBB
A 10 legegészségesebb növény
  Tudósok megállapították, hogy melyik a 10 legegészségesebb élelmiszer a világon.    Íme a lista   Cékla   Miért egészséges? Alkotóelemei csökkentik a vér homociszteinszintjét, amely az érfalak meszesedését...
TOVÁBB
A kövér porcsin (ismertebb nevén kövérke) a porcsinfélék családjába tartozó növényfaj. Népies neve: disznója, disznóporcsin, kövérfű, kövérke, kövérlányka, poncsér.   Kifogástalanul csak 20-25 °C-on túli melegben...
TOVÁBB

Címkék