1 - 12 / 15
Mire használjuk az édesköményt?
  Az édesköményt már az ókorban is ismerték. Az egyik legjobb természetes emésztést segítő növény. A görög mitológiában mágikus erőt tulajdonítottak neki, a középkorban pedig a kulcslyukakat tömték tele a magokkal a...
TOVÁBB
Korunk betegsége a csontritkulás
    A csontritkulást nevezhetjük akár néma járványnak is, mivel észrevétlenül alakul ki és néha csak egy csonttörés hívja fel a figyelmet a jelenlétére.   A csontritkulás kialakulásában szerepet játszik a genetika,...
TOVÁBB
Az olívabogyót gyógyszerként is használhatod
  A szakemberek szerint szervezetednek naponta körülbelül 2-3 evőkanál olívaolajra lenne szüksége.   Az olívabogyó 56% olajat tartalmaz. A mediterrán világ egyik legkorábban nemesített gyümölcsfája, története mintegy...
TOVÁBB
Rákellenes baktériumgyilkos a kurkuma
  A curry egyik alkotóelemében található kurkumin elpusztította laboratóriumi körülmények között a nyelőcsőrák sejtjeit, ezért elképzelhető, hogy hatékony rákellenes szer fejleszthető belőle - közölték ír kutatók.   Az...
TOVÁBB
Onkológus szakorvos: a betegségek mindig a lelki bajokra vezethetők vissza!
  Egy román onkológus szakorvos, Alexandrina Cringeanu úgy döntött, hogy más megközelítésből, más módszerekkel közelíti meg a daganatos betegségek kezelését. Ezért szakmai pályája új fordulatot vett, amelyről egy...
TOVÁBB
A kurkuma csodás hatásai - újabb eltitkolt gyógyszer
      Az ájurvédikus orvoslásban a kurkuma elsősorban a gyomorra ható és vértisztító szerként szerzett magának nagy tekintélyt, emellett az életműködéseket általában serkentő, élénkítő hatásúnak is tartják (tonik). A...
TOVÁBB
Ősi természetes módszer a rák ellen
    Amerikában bestsellernek számít az a könyv, amelyet dr. Tullio Simoncini római onkológus írt „A rák egy gomba?” címmel.     Évente tízmillió ember hal meg valamilyen daganatos betegségben. A nemzetközi hírű...
TOVÁBB
A böjt megöli a rákos sejteket
  A beteg szerveknek a gyógyuláshoz erőre és időre van szüksége. A böjt során megtakarítjuk az – összes energiafogyasztás 30%-át kitevő – emésztési munkát, amit viszont a gyógyulásra használhatunk. De nem csak ezt köszönhetjük...
TOVÁBB
Spárgával a rák ellen
  A spárga fogyasztásának jótékony hatásai - megtörtént esetek   "Anyám pépesített egy adag spárgát és 4 evőkanállal vett be belőle reggel és 4 evőkanállal később a nap folyamán. Ezt egy hónapig csinálta. Egyébként...
TOVÁBB
Megöli a rákos sejtek 95%-át és összezsugorítja a tumorokat a tengeri uborka!
  A tengeri uborkát több ezer éve használják a hagyományos kínai orvoslásban. Mostanra a nyugati ember számára is bebizonyosodott, hogy a tengeri uborka kivonata képes elpusztítani a rákos sejteket, miközben serkenti...
TOVÁBB
Ezek az élelmiszerek színűk segítségével védenek a ráktól
  Egyes alapélelmiszerek, főként zöldségek és gyümölcsök színeiből kiindulva képesek lehetnek bizonyos rákos betegségeket megelőzni. Lássuk, mely színárnyalatú ételek segítenek ebben a legjobban.     1. Pirosak   Talán...
TOVÁBB
A rák terjedését több mint 40 növény-alapú komponens gátolja
  A rák nem lenne halálos, vagy annyira tragikus, ha nem terjedne. Ha a rák csak egy beteg sejtcsoport lenne, akkor könnyebben tudnánk kezelni azt. A rák terjedése, más néven metasztázisa teszi azt nehezen megállíthatóvá....
TOVÁBB

Címkék