1 - 12 / 147
A csakrák betegségei
  Számtalan fizikai és lelki probléma jelzi, ha nem működnek megfelelően testünk csakrái. Ismerd meg a tüneteket!   A hét csakra speciális hely testünkön, ahol különösen érezzük energiáinkat, ahol felvesszük és feldolgozzuk...
TOVÁBB
Miért egészséges a kecsketej?
  A kecske az egyik legrégebbi háziállatunk, melyet körülbelül tízezer évvel ezelőtt háziasítottak őseink.   Már az időszámítás előtt is ittak kecsketejet, és a mai napig ez a világon a legnagyobb mennyiségben...
TOVÁBB
A lerakódott húgysav vesekövet, köszvényt okoz! Szabadulj meg tőle természetes módon
  A húgysav olyan végtermék, amely a nukleinsavakat felépítő purinvegyületek lebontásából származik. A táplálkozás során elfogyasztott fehérje purintartalma húgysavvá változik, melynek nagy részét a vese bontja le. A...
TOVÁBB
Illóolaj, mely képes visszafordítani a rákos daganatokat
  A mirhát és a tömjént jól ismerhetjük a Bibliából, miszerint a keresztény hagyomány szerint a három napkeleti bölcs aranyat, mirhát és tömjént ajándékoz a kisded Jézusnak. A tömjén egy olyan aromás faolaj, mely...
TOVÁBB
C-vitamin az életelixír
  Még egy orvos, aki a betegek gyógyulásáért a protokollokon túl is megtesz mindent.   „A nagy dózisú C-vitamin injekciók a kísérleti egerekben csökkentették a rosszindulatú tumorok méretét és körülbelül 50...
TOVÁBB
Május 10. Madarak és fák napja
  A hatályos természetvédelmi törvény szerint minden év május 10-én ünnepeljük a madarak és fák napját. Ez a hagyomány immáron több mint százéves.   „Fa nélkül egy fillért sem ér a táj. S üres a fa, ha nincs rajta...
TOVÁBB
Sertészsírral a köhögés ellen! Köhögés ellen sertészsír?
  Fűben, fában az orvosság – jól ismert a régi mondás! Tény, hogy az elmúlt korok bölcsei – nem véletlenül – gyakorlatilag szó szerint értelmezték ezt az igen találó megfogalmazást.   Lássuk hát egy lassan feledésbe...
TOVÁBB
Tanulj a nagyitól – Hasznos konyhai praktikák, melyeket ismerned kell!
Néhány hasznos és nagyon praktikus tanácsot szedtünk csokorba. Aki tud más, egyéb praktikus tanácsot, írja meg, aminek nemcsak az Egészségtér, hanem úgy gondoljuk, hogy valamennyi olvasónk örülni fog.     ●   A...
TOVÁBB
Miért érdemes mindennap banánt enni?
  A banán magas rost tartalma és benne található három természetes cukor – glükóz, fruktóz és szacharóz – szinte mágikus erőt kölcsönöz az emberi testnek.   Tél végén, tavaszt várva bizonyára mindenkinek a szervezete ki...
TOVÁBB
Rákölő élelmiszerek!
  Kutatások szerint életünk során a rák néhány alkalommal felbukkan szervezetünkben. Az ember soha nem gondolná, hogy a szervezetben mennyi rákos sejtmutáció történik, mert az immunrendszer hamar azonosítja a...
TOVÁBB
Életet menthet a gyömbér leve
  Általában megfázásra főzünk gyömbérteát, vagy sütibe tesszük, de ennél sokkal több mindenre használhatjuk gyógyító erejét. A gyömbér egy sor egészségügyi problémára remek megoldást nyújt.   Gyulladáscsökkentő Az...
TOVÁBB
Egy növény, mely százszor hatékonyabb a kemoterápiánál
  Ez a gyógynövény nem más, mint a tavasszal a mezőket sárga színnel beborító pitypang (Taraxacum officinale). Ugye nem gondoltuk volna, hogy ez az egyszerű növényke milyen hatóanyagokkal rendelkezik? A csodaszer nem a...
TOVÁBB

Címkék