1 - 10 / 10
Vitamin, amely megtámadja és szelektíven öli meg a rákos sejteket
      Az orvostudomány teljes gőzzel dolgozik azon, hogy kifejlessze, megtalálja a rák ellenszerét, azonban erre még úgy néz ki, hogy várnunk kell. Azonban létezik egy vitamin, amihez könnyen hozzáférhet mindenki, és...
TOVÁBB
Néhány ok arra, hogy miért használj propoliszt
  A propolisz egy olyan gyantaszerű, ragacsos anyag, melyet a fák rügyéből és kérgéből szivárgó váladékból állítanak elő a méhek.   A propoliszt közel 200 különböző összetevő alkotja, melyek között megtalálhatók a...
TOVÁBB
Az orvosok 75%-a saját magának vagy családtagjainak nem adna kemoterápiás kezelést
  Az orvosok régen azt gondolták, hogy ha egy beteg vérét lecsapolják, akkor testét megtisztítják a „gonosz” fertőzéstől vagy megbetegedéstől. Ezzel szemben csak azt érték el, hogy a beteg ember sokkal gyengébb lett, nem...
TOVÁBB
Kapribogyó - egészséges, finom és ehető virágbimbó
  A kapribogyó a kapricserje ecetben, sóban vagy olajban tartósított, még ki nem nyílott, fonnyasztott bimbója, mely nem csak finom, hanem gyógynövényként is számon tarthatod.   A kapribogyó hazánkban még nem annyira...
TOVÁBB
Onkológus szakorvos: a betegségek mindig a lelki bajokra vezethetők vissza!
  Egy román onkológus szakorvos, Alexandrina Cringeanu úgy döntött, hogy más megközelítésből, más módszerekkel közelíti meg a daganatos betegségek kezelését. Ezért szakmai pályája új fordulatot vett, amelyről egy...
TOVÁBB
Borostyán, mint a légúti betegségek gyógyszere
  A borostyán, mint a légúti megbetegedések kezelésére alkalmas gyógyszer szerzett magának hírnevet. A borostyánlevél kivonata vírusellenes, gombaölő, féreghajtó és erős antioxidáns hatással rendelkezik.   A...
TOVÁBB
Az ibolya gyógyít, szépít, táplál
  Az illatos ibolya az egyik legjobb izzasztószer, lázcsillapító, vértisztító és idegnyugtató egyben.   Az illatos ibolya (Viola odorata) fehér, vagy lila virágai tavasz közepéig nyílnak. Népies nevén: lila...
TOVÁBB
A datolya nem gyógyszer, annál sokkal többet ér!
  Már a Bibliában is emlegetett datolya egyre népszerűbb hazánkban. A gyümölcs szárított formában jut el hozzánk, és ízletes csemegeként fogyasztjuk. Sokan nem is sejtik, hogy gyógyhatása nem lebecsülendő.   A datolya...
TOVÁBB
Miért fogyasszunk több kelkáposztát?
A kelkáposzta alacsony kalóriatartalmú, rostokban, vitaminokban gazdag. Magas kalciumtartalma miatt, különösen ajánlott csontritkulásban szenvedőknek. A káposztában található klorofill nagy szerepet játszik a vérképzésben,...
TOVÁBB
Sóska - az immunerősítő gyógynövény
  A sóska az egyik legnépszerűbb tavaszi növényeink közé tartozik. Számtalan olyan jótékony hatása van a szervezetünkre, amely miatt érdemes minél többet fogyasztanunk belőle.   A keserűfűfélék családjába tartozó,...
TOVÁBB

Címkék