rákmegelőzés

1 - 7 / 7
A tavasz első gyógyító zöldsége az újhagyma
  A tavasz első friss zöldsége az újhagyma, melynek fogyasztásával nagymértékben hozzájárulunk egészségünk megőrzéséhez.   Az újhagyma fogyasztása segít megelőzni az érelmeszesedést, serkenti az emésztést, erősíti...
TOVÁBB
Fekete berkenye avagy az arónia gyógyító hatásai
  Ennek a csodagyümölcsnek igen magas a gyümölcscukor-, pektin-és csersavtartalma, rendkívül hatékony gyulladáscsökkentő.   A gyümölcs származási helye az Amerikai Egyesült Államok és Kanada keleti része. Különleges...
TOVÁBB
Élelmiszerek, melyek táplálják a rákos sejteket
  A daganatos betegek számára veszélyes lehet néhány élelmiszer fogyasztása, ugyanis erősíthetik a daganatos sejtek terjedését, növekedését.   Lássuk melyek ezek az élelmiszerek, amelyeket kerülni...
TOVÁBB
Erősíti az immunrendszert és csökkenti a vérnyomást a sárgarépa levele
  Az egész évben beszerezhető sárgarépa a levesek, zöldséges ételek többségének alkotóeleme, ezért valószínűleg senki sem gondolná, hogy nem fogyaszt belőle eleget. Érdemes azonban tudatosan is beiktatnunk...
TOVÁBB
Harcolj a rák ellen megelőzéssel
  Minden ember más és más, különbözőek vagyunk, kívül és belül egyaránt. Nem biztos, hogy egy gyógymód minden ember számára ugyanolyan jó és hatásos.     A legtöbbet a megelőzéssel tehetünk magunkért. Ez a cikk...
TOVÁBB
Multivitamin és ásványi anyag bomba a brokkoli
  A brokkoli igazi multivitamin és ásványi anyag bomba, hiszen jelentős mennyiségű A-, C-, E- és B-vitamint tartalmaz, a benne lévő kalcium pedig erősítheti a csontozatot. Rendkívül egészséges és sokoldalú zöldség,...
TOVÁBB
A sárgarépa titkai
A sárgarépa egész évben beszerezhető, a levesek, zöldséges ételek többségének alkotóeleme, ezért valószínűleg senki sem gondolná, hogy nem fogyaszt belőle eleget.   Érdemes azonban tudatosan is beiktatnunk...
TOVÁBB

Címkék