trombózis

1 - 6 / 6
Legkedveltebb téli gyümölcsünk a citrusfélék közül a narancs
  Amikor télen a hazai gyümölcsök vitamintartalma a tárolás folyamán lassan csökken, a citrusfélék – a citrom és narancs – még dúskálnak a vitaminokban. Hiba volna azonban megfeledkezni a sárgás, narancsos gömbökben rejlő...
TOVÁBB
A világ egyik legegészségesebb gyümölcse a gyógyító eper
  A tavasz első gyümölcse kertünkben az eper. Igazán finom, ízletes, illatos epret csak május végén, június elején fogyaszthatunk, ugyanis ilyenkor már szabadföldön is megterem. Aki egyszer megkóstolja az import, vagy...
TOVÁBB
A rezveratrol bizonyított gyógyhatásai
  A rezveratrol a vörös szőlő héjában található olyan antioxidáns, mely kifejezetten jótékony hatással van az egészségre. Segíthet megelőzni az infarktus, az agyvérzés és az érelmeszesedés kialakulását.   A franciáknál...
TOVÁBB
A macskakarom nem gyógyszer, de gyógyító a hatása
  Hazánkban a Macskakarom (Uncaria tomentosa) gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású termék! Gyulladásgátló és tumorellenes hatása már régóta ismert.   A macskakarom használata hasznos lehet az előrehaladott...
TOVÁBB
Ligetszépe, az F-vitamin leggazdagabb forrása!
  Ligetszépe, az F-vitamin leggazdagabb forrása!   A ligetszépét valaha csak szépségéért szerették. E különleges, pompás színekben ragyogó növényről azonban sokáig nem tudtuk, hogy gyógyító hatással is...
TOVÁBB
Cukor - édes méreg
  A természetes szénhidrát az egyik fő táplálékunk, ezzel szemben a finomított cukor számos betegség forrása.      A legfőbb ok, amiért ártalmunkra van, az, hogy a természetben előforduló növények cukortartalma...
TOVÁBB

Címkék