véralvadás

1 - 5 / 5
Szervezetünk számára fontos, hogy K-vitaminban gazdag élelmet fogyasszunk!
  Szervezetünk, ha nem jut elegendő K-vitaminhoz, akkor megemelkedik a csontritkulás, a csonttörés és a vérzések kockázata. A K-vitamin hiánya akár még halált is okozhat. Megakadályozhatja a K-vitamin felszívódását több...
TOVÁBB
Éhgyomorra fokhagyma kellemetlen szagok nélkül
  A fokhagymával számtalan betegség megelőzhető vagy kezelhető. Talán nem mindenki gondolja úgy, hogy éhgyomorra fokhagymát enni egészséges, és sokan úgy tartják, hogy ilyen fajta népi gyógymódok csak a nagyszülők...
TOVÁBB
Tények és tévhitek az aszpirinról
  Gyakran hallani kisebb betegségre panaszkodó ismerőseimtől, nem vettem be gyógyszert, csak egy aszpirint.   Több mint 100 éve hűséges társunk ez a szer. Már magyarosan és kisbetűvel írjuk, és még recept se kell hozzá,...
TOVÁBB
Legkedveltebb téli gyümölcsünk a citrusfélék közül a narancs
  Amikor télen a hazai gyümölcsök vitamintartalma a tárolás folyamán lassan csökken, a citrusfélék – a citrom és narancs – még dúskálnak a vitaminokban. Hiba volna azonban megfeledkezni a sárgás, narancsos gömbökben rejlő...
TOVÁBB
A kelkáposzta jó fej egészséged megőrzésére
  A kelkáposzta nagyon gazdag vitaminokban. 100%-ban fedezi egy átlagos ember napi A- és C-vitamin szükségletét.   A kelkáposzta nagy mennyiségben tartalmaz még K-vitamint, mely a normál véralvadás, az egészséges csontok...
TOVÁBB

Címkék