vérképző

1 - 6 / 6
A tavasz első gyógyító zöldsége az újhagyma
  A tavasz első friss zöldsége az újhagyma, melynek fogyasztásával nagymértékben hozzájárulunk egészségünk megőrzéséhez.   Az újhagyma fogyasztása segít megelőzni az érelmeszesedést, serkenti az emésztést, erősíti...
TOVÁBB
A szerecsendió meglepő előnyei
  A szerecsendió egy olyan fűszer, amely hosszú távon fogyasztva rendkívüli gyógyhatással rendelkezik.   A szerecsendió egy aromás fűszer. Illóolaja miriszticinből és elemicinből áll, amelyek nagy mennyiségben kábító...
TOVÁBB
Fogyassz még több karalábét szervezeted védelmében
   A karalábé tartalmazza mindazokat a fontos anyagokat, melyekre szervezetednek egészséges működése fenntartása érdekében szüksége van. Fogyasztásának jelentősége van szervezetünk védelmében.     A karalábé a...
TOVÁBB
Méregtelenítsünk a természet erejével!
  Egészségünk láthatatlan ellenségei a szervezetben felhalmozódó mérgek, amelyek alattomosan támadnak bennünket. Időről-időre ezért elkel egy-egy tisztítókúra, amelyek által felfrissülhetünk. Nézzük, mely...
TOVÁBB
Ezért fogyassz még több padlizsánt!
  A padlizsán július végétől késő őszig kapható. Lila héjú, szivacsos állományú bogyóját fogyasztjuk.   A növény vadon élő faját egyes leírások szerint Dél-Ázsiában kezdték el nemesíteni, más adatok szerint viszont India...
TOVÁBB
Csalán, a tisztító gyógynövény
  Azt hiszem a csalánnal mindenki megismerkedett már kicsiny gyermekkorában, és egy életre meg is jegyezte. A csalán egyike a leghasznosabb gyógynövényeinknek. Minden része gyógyító hatású a gyökerétől kezdve a szárán és...
TOVÁBB

Címkék