vaj

1 - 7 / 7
Erdei mogyoró – a tél agyfrissítő nasija
  Az erdei mogyoró energiában, fehérjében, zsírokban, ásványi anyagokban, vitaminokban igen gazdag növény, melynek terméseit és leveleit egyaránt hasznosíthatjuk. Csonthéjas terményeit étkezésre, leveleit pedig...
TOVÁBB
Lyukas fog gyógyítása természetesen
  Ha az embereket megkérdeznénk arról, hogy vajon egy lyuk képes-e begyógyulni, akkor az esetek 99%-ában valószínűleg azt a választ kapnánk, hogy ez lehetetlen.     Még a fogorvosok is egyetértenek ezzel az értékeléssel....
TOVÁBB
Legegészségesebb, legtisztább vaj a ghí
  Készíts házilag tisztított vajat!   A ghí az indiai konyha egyik legfontosabb alapanyaga évezredek óta. Sokszor egyszerű olvasztott vajnak mondják, holott ettől messze sokkal többet tud. Egyik előnye, hogy sokáig...
TOVÁBB
Szívbarát margarin?
  Margarint eredetileg a vaj olcsó helyettesítőjeként állították elő. 1869-ben egy francia kémikus találta fel, miután III. Napoleon díjat ajánlott annak, aki elő tud állni egy olyan vajhelyettesítővel, amit a hadsereg és...
TOVÁBB
Máig eldöntetlen a vaj-margarin párharc
  Egyesek semmiért nem mondanának le a vajfogyasztásról, mások pedig teljes mértékben elutasítják a zsírokat. A vajról számos tévhit, hamis képzet terjed az interneten, és legtöbbször a margarin legnagyobb...
TOVÁBB
Elkerülhetetlen találkozások
  Az ok-okozat törvénye létezik. Mindenki megtapasztalja, nap mint nap, hogy a tetteinek, sőt a szavainak, de még a gondolatainak is van következménye.   Mindennek van oka, minden döntésünk valahová vezet. Oda, ahová...
TOVÁBB
Könyvajánló - Thomas Schafer - Amikor a test jelez
Számtalan érdekes példán keresztül ismerjük meg a különböző betegségek mögött meghúzódó okokat. Az esettanulmányokon keresztül megfoghatóbbá, érthetőbbé válik a terápia. Sokféle esetről számol be a szerző, ezzel...
TOVÁBB

Címkék