1 - 12 / 59
Miért nem reklámozzák a mazsolát?
  A mazsola tökéletes élelmiszer, mézédes, pedig nem adnak hozzá cukrot, mint egyes más szárított gyümölcsökhöz.   A mazsola szuper energiabomba, magas a szénhidrát tartalma, de tele van rosttal, káliummal, vassal, de zsír...
TOVÁBB
Vitaminok és nyomelemek szerepe életünkben
  Ma már nem elég csak a táplálkozásra hagyatkozni ahhoz, hogy szervezetünket megfelelő vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel lássuk el. Időnként szükség van táplálék kiegészítők fogyasztására is....
TOVÁBB
Vitamin, amely megtámadja és szelektíven öli meg a rákos sejteket
      Az orvostudomány teljes gőzzel dolgozik azon, hogy kifejlessze, megtalálja a rák ellenszerét, azonban erre még úgy néz ki, hogy várnunk kell. Azonban létezik egy vitamin, amihez könnyen hozzáférhet mindenki, és...
TOVÁBB
Sok ember szenved a reflux tüneteitől, pedig nem kellene
  A refluxbetegség következtében kialakuló általános tünetek sok ezer ember hétköznapjait keserítik meg. Azonban panaszmentességet lehetne elérni az esetek nagy részében tudatos életmódváltással.   Az orvostudomány nem az...
TOVÁBB
Szervezetünk ópiuma – a boldogság hormonja
    „A boldogság abból származik, amikor arra koncentrálunk, ami van, és nem arra, ami hiányzik.” (Andrew Matthews)     Jókedvünk, boldogságunk okozója az endorfin, vagyis a boldogság hormonja. Az endorfin valójában...
TOVÁBB
A halott orvos nem hazudik.
    Dr. Joel D. Wallach előadása Dr. Wallach egy igen népszerű orvos Amerikában, akit 1991-ben Nobel-díjra jelöltek. (Egy moszkvai előadás szövege lett felvéve, a fordító megőrizte az előadó sajátos szóhasználatát.)  ...
TOVÁBB
A fejes saláta gyógyhatásai
  A saláta gyógyhatásait régóta kutatják, és számos, a szervezet számára előnyös hatásról számoltak be idáig.   Antioxidáns hatás   A salátalevél a legtöbb növényi ételhez hasonlóan igen jó antioxidáns hatással bír,...
TOVÁBB
10+1 ok az uborka fogyasztására
  Az uborka élettani hatása jelentős. Legjobb hámozatlanul és nyersen fogyasztani. Kiváló gyulladásgátló és lúgosító, javítja a veseműködést és serkenti az emésztést, hasznát vehetjük a rák megelőzésében is. A...
TOVÁBB
Ezért érdemes egyre több grapefruitot fogyasztani
  Télen, tél végén és kora tavasszal, a szervezet C-vitamin igénye nagyon magas, a meghűléses betegségek gyakrabban döntenek le minket a lábunkról, ezért sokszor a citrusfélékben keressük a megoldást, a...
TOVÁBB
A kelkáposzta jó fej egészséged megőrzésére
  A kelkáposzta nagyon gazdag vitaminokban. 100%-ban fedezi egy átlagos ember napi A- és C-vitamin szükségletét.   A kelkáposzta nagy mennyiségben tartalmaz még K-vitamint, mely a normál véralvadás, az egészséges csontok...
TOVÁBB
Kicsi, lédús és gyógyító a mandarin
  A téli hónapok, hosszú téli esték egyik legnépszerűbb gyümölcse a mandarin. Édeskés íze miatt szívesen fogyasztják a gyerekek is. A mandarinnak sok olyan tulajdonsága van, ami miatt érdemes fogyasztani, jótékony hatással...
TOVÁBB
Kalcium nélkül nincs megfelelő ideg- és izomműködés
  A kalcium az idegek és az izmok működéséhez nélkülözhetetlenek. Az elégtelen kalcium ellátás idegességhez, feszültséghez vezet, eltűnik a természetes derű és higgadtság.   A kalcium szerepet játszik az...
TOVÁBB

Címkék