9 dolog a telepátiáról és a telepatikus kommunikációról

telepátia, telepatikus kapcsolat, ezotéria

1. A telepátia rövid értelmezése

A telepátia gondolatok, érzések fogadását jelenti egy másik személytől bizonyos távolságból az öt jellemző érzék, a látás, hallás, tapintás, ízlelés vagy szaglás nélkül. Sokkal valószínűbben történik meg olyan emberek között, akiknél meglévő, szoros kapcsolat áll fenn.


Ikrek gyakran mondják, hogy érzékelik egymás érzéseit, nem számít, mekkora a köztük lévő távolság. Úgy tűnik, hogy rendelkeznek egy automatikus születési kapcsolattal. Lehetséges egy valaki mással való kommunikációs eszköz, de vannak olyanok is, akik az állatokra képesek telepatikusan ráhangolódni.

A telepatikus kapcsolat abból a koncepcióból született, hogy minden lény ugyanabból a forrásból származik. Néhányan ezt szellemi, mások természetes forrásnak nevezik, és vannak, akik egy univerzális erőnek.


2. Ki telepatikus?

Mindenki egy telepatikus ajándékkal születik, ez segít megtanulnunk, hogyan használjuk ezt az ajándékot, hiszen sok ember akadályozva van, hogy képes legyen kommunikálni ezen a módon. A tudatosság hiánya, szkepticizmus és az általános társadalmi nézetek gyakran nehezítő tényezők az emberekben, hogy felszabadítsák ezt az intuitív képességüket.

Néhány kultúrában nyíltan elismerik a kommunikáció ilyen módját, mint például a japán, akiknek van egy szavuk, mely leírja a különleges kapcsolatot és az egységet a szerelmesek között, mely erősíti a telepatikus megértést.

 

3. A telepatikus kommunikáció tanulása

Egy relaxált állapot nagyban növeli a telepatikus erőt. A meditáció segíthet ellazítani az elmét és a testet, ami egy sokkal nyitottabb fogadást és küldést tesz lehetővé a telepatikus kommunikációban. Segít megszabadulni az elmében lévő nem kívánt és felesleges gondolatoktól. A nyitott elme növeli a telepatikus kommunikáció esélyét, egy zárt elme kevésbé valószínű, hogy képes hatékonyan küldeni és fogadni.

 Próbálj meg ne nagyon hallgatni azokra, akik kételkednek. Egy egészséges adag szkepticizmus normális, de ha egyszer hiszel valamit magadban, nem fogja engedni másoknak, hogy megváltoztassák a véleményedet a saját hitetlenségükkel és negativitásukkal.

Amikor megpróbálsz telepatikusan üzenetet kivetíteni, nagy részletességgel vizualizáld a címzettet. Képzeld el, hogy előtted áll, és képben átadod az üzenetet, de elképzelheted azt is, hogy telefonon beszélsz vele.

 

4. Türelem
Amikor gyakorlod a telepátiát, ne feledd, hogy mint minden képesség tökéletesítése időt vesz igénybe. Ne várj azonnali eredményeket egyetlen éjszaka alatt. A tehetséged türelemmel javulni fog.

5. Egészség
A jó egészség és a jólét előnyös a hatékony kommunikáció szempontjából. Minden gyengébb, ha beteg vagy, beleértve a gondolatok és érzések kivetítésének képességét.

6. Tudni, hogy működik
Amint elküldöd a gondolataidat, ösztönösen kapsz egy érzést, hogy az üzeneted el lett küldve. Amikor ez megtörténik, hagyd abba a gondolataid kivetítését. Ha veszel egy telepatikus kommunikációt egy másik személytől, akkor úgy érezheted, hogy dolgokat képzelsz. Ez normális, de ne hagyd figyelmen kívül a gondolatokat, hanem hallgass és emlékezz rájuk.

7. Hogyan kapjuk meg a közléseket?
A kommunikáció fogható érzések, érzelmek, gondolatok, képek és vágyak útján. Vannak, akik álom közben képesek telepatikusan kommunikálni.

A tisztánlátás egy vizuális formában kapott üzenet fogadását jelenti. Egy belső hang hallását tisztánhallásnak nevezik.

8. A telepátia előnyei
Amikor csatlakozol más lényekhez, egy magasabb szinten vagy képes kapcsolódni hozzájuk, egy nagyobb megértés jön létre. Ez komoly hatással lehet minden kapcsolatodra.

Az állatok esetében meg tudod érteni a szükségleteit és az igényeit a szeretett állatnak, aki nem tud veled szóban kommunikálni, mintha ember volna. Ezen kívül az állatok gyakran megérzik a veszélyt, mielőtt az nyilvánvalóvá válna. Az állatok érzéseire hangolódás segíthet megvédened magadat a lehetséges veszélyes helyzetekben.

A telepátia művészete egy hatékonyabb kommunikációt tesz lehetővé. Környezetbarát, ingyenes, bármelyik fél tartózkodási helye nem fontos, és azonnali. Képzeld el, hogy kapcsolatba akarsz lépni valakivel egy távoli helyen. Már nem kell, hogy a szakadozó internet kapcsolatra vagy a gyenge mobiltelefon jelekre hivatkozz.

9. Telepatikus kapcsolat megakadályozása
Lehetőség van arra, hogy blokkolj másokat, hogy képesek legyenek küldeni és fogadni telepatikus kommunikációt neked és tőled. Képzeld azt, hogy bezársz egy ajtót a fejedben ennek az adott személynek. Ez sok munkát követel meg a részedről, mivel valószínű, hogy már annyira rá vagy hangolva egy másik személyre, hogy a gondolatok megosztása szinte automatikus folyamat.

 

Forrás

 

ezotéria

Bizonyítható, hogy a gyűlölet megbetegít
  A gondolatok erejéről a vonzás törvényéről sokat olvashattunk az elmúlt évek során a kvantumfizika és a spirituális tanítások népszerűsítése kapcsán. Ez...
TOVÁBB
A gondolat ereje meggyógyíthat! Tanuld meg ezt a technikát!
  A természet felruházott minket egy bámulatos „gyógyszertárral”, ami minden betegségre megoldást kínál, ami érintheti az emberiséget. Csak meg kell...
TOVÁBB
A rezonancia törvénye: Minden vágyunk teljesülhet, ha odafigyelünk erre!
  Minden a tied lehet, ami jó, ami harmonikus, ami szép, ha felismered a gondolataid erejét. Minden olyan vágyunk, elképzelésünk, aminek pozitív...
TOVÁBB
A karma 12 törvénye, amely gyökeresen megváltoztathatja életed
Tudatosítva az Univerzum működését, megkönnyíthetjük életünket. A Karma 12 törvénye segít megértenünk, hogy lenne helyesebb kezelnünk a helyzeteket, mit...
TOVÁBB
NEKED AJÁNLJUK
Bizonyítható, hogy a gyűlölet megbetegít
  A gondolatok erejéről a vonzás törvényéről sokat olvashattunk az elmúlt évek során a kvantumfizika és a spirituális tanítások népszerűsítése kapcsán. Ez...
TOVÁBB
A gondolat ereje meggyógyíthat! Tanuld meg ezt a technikát!
  A természet felruházott minket egy bámulatos „gyógyszertárral”, ami minden betegségre megoldást kínál, ami érintheti az emberiséget. Csak meg kell...
TOVÁBB
A csakrák betegségei
  Számtalan fizikai és lelki probléma jelzi, ha nem működnek megfelelően testünk csakrái. Ismerd meg a tüneteket!   A hét csakra speciális hely...
TOVÁBB
A rezonancia törvénye: Minden vágyunk teljesülhet, ha odafigyelünk erre!
  Minden a tied lehet, ami jó, ami harmonikus, ami szép, ha felismered a gondolataid erejét. Minden olyan vágyunk, elképzelésünk, aminek pozitív...
TOVÁBB
NÉPSZERŰ CIKKEK
 Eltitkolt gyógyszer a 3%-os Hidrogén-peroxid
  Bár a szakirodalom feljegyezte, hogy Franciaországban már a 19. század elején...
Az Algopyrin hatóanyaga a metamizole
  Kétségtelen, hogy az EU-ban és más fejlett országokban a metamizole tartalmú...
Csodákra képes a kövirózsa
  A népi gyógyászatban gyakran használják a növény levelének kipréselt, zselés nedvét külsőleg...
Hízol, rosszul alszol, és fájnak az ízületeid?
  A köménymag gyógyászati hatásait régtől fogva ismeri az emberiség, a népi gyógyászat...
TOVÁBBI CIKKEK
Hogyan hozzuk ki a legtöbbet a nyári szabadidőnkből?
Ahogy a nap sugarai egyre melegebben simogatják a bőrünket és a természet újraéled, úgy...
A prosztata betegségei és gyógymódok a prosztata gyulladás ellen
  A prosztata egy kisméretű, gesztenye alakú mirigy, amely a férfi reproduktív rendszer...
Orvosilag bizonyított a klorofill egészségügyi előnye
  Hallottál már a klorofillról, a növényekben előforduló zöld pigmentről? Tudtad, hogy...
Mi az a kvercetin és miben található meg? Milyen gyógyhatásai vannak?
  A kvercetin egy természetes flavonoid, amely számos gyümölcsben, zöldségben és más növényi...

Címkék