Kerüld az auragyilkosokat!

 

Érezted már úgy, hogy bizonyos emberek elszívják az energiádat, vagy szabályosan rosszul vagy tőlük? Fáradtan ébredsz reggelente?

aura, ezotéria, auragyilkos, lélektisztítás, auragyilkosok kerülése

Mindannyiunkat sokféle hatás ér, ugyanakkor a környezetünkben levő disszonáns energia komoly negatív hatást képes produkálni. Ezek többféleképpen érezhetők: kimerültség, koncentrálási nehézségek, érzelmi mélypontok, alvásproblémák, ok nélküli fizikai fájdalmak kínozhatják az embert.

 

Természetesen ez mind lehet a nem megfelelő táplálkozás, a túlhajszolt életmód hatása is, de most arról beszélünk, amikor ezek a tényezők nincsenek jelen, mégsem szűnik a rossz érzés.  

 

Auragyilkosok

Nem is hinnéd, milyen erős „sugárzást” jelent a másik ember gondolata.  Aki nagyon mérges, az sok negatív energiát hoz létre. Ha az illető rád mérges, akkor ez a sok negatív energia mind rád irányul. Ebből következik, hogy ha olyan emberekkel állsz kapcsolatban, akik bármi miatt negatívan viszonyulnak hozzád , azok apró pici darabokra szaggatják az egyébként védelmező aurádat, és komoly károsodásokat okozhatnak a lelkedben, következésképp a testedben is.

 

Ha olyan emberek közelében vagy, akiknek az aurája negatív, az is hatással van rád. Ilyenek például az alkoholisták, a drogosok, a depressziósok, illetve az agresszív emberek.

 

De nemcsak az emberek lehetnek rád kedvezőtlen hatással, hanem a tárgyak, helyek is. Ha valaki olyan házba költözik, ahol korábban valamilyen erőszakos esemény vagy haláleset történt, talán nem is gondol arra, hogy annak a rezgése sokáig megtalálható még a falakban, a bútorokban. Emiatt előfordulhat, hogy erőtlennek, lehangoltnak érzi magát egy idő után.

 

Természetes védelem

Az, hogy mi mennyire van ránk negatív hatással, attól is függ, hogy mi magunk mekkora "erővel" rendelkezünk. Olyan ez, mintha valaki egy 30 wattos égő lenne, a másik ember pedig 300 wattos - az utóbbit nem igazán érik el a kedvezőtlen hatások. Ezért is lehet az, hogy ugyanaz a történés vagy helyszín az egyik embert meglehetősen letaglózza, míg a másikat alig érinti meg. Ez az erő leginkább az aura védelmező erejében nyilvánul meg.

 

Az erős aura csökkenti a negatív hatásokat, míg a gyenge aurával rendelkező személy reggelente úgy ébred, mintha nem is aludt volna. Nyilvánvalóan a boldog, pozitív attitűddel rendelkező személynek erősebb az aurája, mint az elégedetlen, zsörtölődő emberé. Ugyanakkor az is számít, ki min ment keresztül: egy-egy trauma vagy betegség jó időre (néha évekre) képes legyengíteni az aurát.

 

A fizikai alapok

Ahhoz, hogy szellemileg minimálisan védve legyél, szükséges az alapvető fizikai és lelki tényezőket biztosítani. Ilyen például a rendszeres és kielégítő alvás, valamint a valódi, tápláló ételek fogyasztása. A testmozgás is jót tesz, de csak amíg élvezed. Levezeti a stresszt, hasznos a szerveknek, vérkeringésnek, ám ha túlzásba viszed, vagy olyan módon edzel (esetleg olyan környezetben, olyan tárgyak és emberek között),  amit nem élvezel , annak már nem pozitív a hatása. Viszont a masszázs csodát tehet, fizikailag és lelkileg egyaránt, hiszen kisimítgatja a testben - és a test körüli energiamezőben - levő energiagombócokat. Aki rendszeresen kap energetikai gyógyítást, annak minden bizonnyal erősebb az aurája.

 

Lélektisztító gyógymódok

 

 

A legjobb, és azonnali hatással bíró módszer, ha kiiktatod a diszharmonikus, negatív embereket a környezetedből. Természetesen ez nem lehetséges mindig és maradéktalanul, de törekedni kell arra, hogy az ilyen emberekkel a kapcsolatot és a kommunikációt a szükséges minimumra csökkentsd. Ettől még nem lehet kiiktatni minden negatív hatást, ahogy a baktériumokat sem lehet megszüntetni, csupán védekezhetünk ellenük. Amikor védelemre gondolunk, általában valamilyen pajzsot, áthatolhatatlan réteget képzelünk a legjobb megoldásnak.

 

Ebben az esetben viszont jobb egy szűrő-szerű réteget elképzelni, amin a szeretet és a fény áramolhat oda-vissza, viszont a negatív energiákat megállítja, és nem engedi be. Az ártás elleni védelemre számos módszer létezik. Igazából, ha érti az ember, miről is van szó, csak a képzelete szabhat határt annak, mit szeretne használni. A leggyakoribb módszer, amikor a Fény által kérjük a pozitív erők védelmét. Ez olyasmi, mint az ima: van, aki fennhangon, és van, aki gondolatban fogalmazza meg a kérését. Napszaktól függetlenül bármikor  kérheted a Szeretet vagy Fény erőit, hogy segítsenek - a lényeg, hogy képes legyél igazán, teljesen koncentrálni. Saját vizualizációs technikádat is előveheted. Ha elképzeled magad egy fényburokban, ami óv és energizál, az nagyon jó hatással van - különösen, ha az imával kombinálod.

 

Ragyogj a világra!

Ezen kívül vannak a dinamikus, hangulatfokozó megközelítések is. Ha például úgy gondolsz magadra, mint ha egy Nap lennél, amely ragyog, akkor nemcsak az ártó energiáktól óvod magad, hanem nagy mennyiségű pozitív sugárzást is küldhetsz a körülötted levőkre. Ez rengeteg negativitást képes feloldani és pozitívvá változtatni. Ugyanezt megteheted a negatív emberekkel is, akiktől rossz energiák jönnek feléd: küldj rájuk fényt és szeretetet.

 

Ez feloldja a tőlük jövő energiákat, és sokszor teljesen megszűnteti a negatív hatást. Ne felejtsd el, hogy nem csak emberek felé áramoltathatsz fényt és szeretetet, hanem a rossz rezgésű tárgyak, helyek felé is. Kérd a pozitív erők segítségét, hogy jó energiákat áramoltathass abba környezetbe, ahol élsz, vagy ahol dolgozol.

 

Ezen kívül számos dolog van még, amivel erősítheted a védelmed, és kiküszöbölheted az ártó energiákat. Fontos, hogy ne akarj egyszerre mindent megoldani, hiszen ennek a kezeléséhez is időre van szükség - sokszor akár hónapok kitartó munkájára. Ez olyan, mint bármit fizikailag megtisztítani: ha poros, csak egy mozdulat az egész, ha viszont sok réteg lerakódással bajlódsz, sok időbe és energiába fog telni megtisztítani.

 

Jó, ha folyamatosan dolgozol a védelmeden - ha nincs baj, akkor megelőzés jelleggel. Ha szokásoddá válik, hogy ragyogó fénynek gondolod magad, akkor egyre könnyebb lesz kint tartani a negatív hatásokat. Elvégre az ajtónkat is minden alkalommal bezárjuk, biztos, ami biztos.

 

ezotéria

Bizonyítható, hogy a gyűlölet megbetegít
  A gondolatok erejéről a vonzás törvényéről sokat olvashattunk az elmúlt évek során a kvantumfizika és a spirituális tanítások népszerűsítése kapcsán. Ez...
TOVÁBB
A rezonancia törvénye: Minden vágyunk teljesülhet, ha odafigyelünk erre!
  Minden a tied lehet, ami jó, ami harmonikus, ami szép, ha felismered a gondolataid erejét. Minden olyan vágyunk, elképzelésünk, aminek pozitív...
TOVÁBB
A gondolat ereje meggyógyíthat! Tanuld meg ezt a technikát!
  A természet felruházott minket egy bámulatos „gyógyszertárral”, ami minden betegségre megoldást kínál, ami érintheti az emberiséget. Csak meg kell...
TOVÁBB
Az imádkozás bizonyított előnyei: hogyan segít a napi imádkozás az életben?
Az ember azóta imádkozik, hogy tudatában van saját halandóságának. Túl azon az örök vitán, hogy létezik-e egy természetfeletti spirituális erő, túl...
TOVÁBB
NEKED AJÁNLJUK
Bizonyítható, hogy a gyűlölet megbetegít
  A gondolatok erejéről a vonzás törvényéről sokat olvashattunk az elmúlt évek során a kvantumfizika és a spirituális tanítások népszerűsítése kapcsán. Ez...
TOVÁBB
A rezonancia törvénye: Minden vágyunk teljesülhet, ha odafigyelünk erre!
  Minden a tied lehet, ami jó, ami harmonikus, ami szép, ha felismered a gondolataid erejét. Minden olyan vágyunk, elképzelésünk, aminek pozitív...
TOVÁBB
A gondolat ereje meggyógyíthat! Tanuld meg ezt a technikát!
  A természet felruházott minket egy bámulatos „gyógyszertárral”, ami minden betegségre megoldást kínál, ami érintheti az emberiséget. Csak meg kell...
TOVÁBB
Az imádkozás bizonyított előnyei: hogyan segít a napi imádkozás az életben?
Az ember azóta imádkozik, hogy tudatában van saját halandóságának. Túl azon az örök vitán, hogy létezik-e egy természetfeletti spirituális erő, túl...
TOVÁBB
NÉPSZERŰ CIKKEK
Az Algopyrin hatóanyaga a metamizole
  Kétségtelen, hogy az EU-ban és más fejlett országokban a metamizole tartalmú...
 Eltitkolt gyógyszer a 3%-os Hidrogén-peroxid
  Bár a szakirodalom feljegyezte, hogy Franciaországban már a 19. század elején...
Csodákra képes a kövirózsa
  A népi gyógyászatban gyakran használják a növény levelének kipréselt, zselés nedvét külsőleg...
Számos betegség gyógyítható rendszeres szeretkezéssel
  Feszült vagy? Alvásproblémád van? Kiderült, hogy számos olyan betegség van, amely...
TOVÁBBI CIKKEK
A brokkoli és a kelbimbó csökkentheti a szívroham és az agyvérzés kockázatát
  A szívroham és az agyvérzés legfőbb oka az artériák zsír- és kalciumlerakódása.   A...
Kis üvegben hatalmas erő - A teafaolaj gyógyhatásai
  A levendula illóolaj mellett a teafa az egyetlen, amely – ellentétben a többi illóolajjal...
A galagonyában található hatóanyagok vérkeringési-, szív- és érgyógyszerként funkcionálnak!
  Isten gyümölcsének is nevezik a galagonyát, mely túlterheltség és stressz esetén is...
A természet erejével a koronavírus ellen: van egy gyógynövény, ami segíthet!
  A koronavírus ellen nem csak oltóanyagokat és gyógyszereket akarnak bevetni a tudósok. Azt...

Címkék