A savanyú káposzta leve a legjobb természetes probiotikum források egyike. A fermentálás folyamata során a káposzta természetes módon erjesztett jótékony baktériumokat, például Lactobacillusokat tartalmaz,...
TOVÁBB
A félelem természetes érzelem, amely az emberi túlélés része. Az evolúció során segített bennünket abban, hogy elkerüljük a veszélyt és megvédjük magunkat. Azonban a modern világban a hosszan tartó félelem és szorongás...
TOVÁBB
Az egészséges emésztőrendszer alapvető fontosságú az általános jóllét szempontjából, és a probiotikumok szerepe ebben kiemelkedő. Különösen a nők számára fontos a probiotikumok rendszeres fogyasztása, mivel számos...
TOVÁBB
A Schisandrának ismert májvédő hatása mellett erősíti az immunrendszert, növeli a sejtek és a szövetek oxigénfelvételét, ezen keresztül a sejtek energiaellátását. Sokan szeretik, mert elősegíti a jó közérzet...
TOVÁBB
A fenyőpollen a fenyőfák pollenje. A világon több mint 170 különböző fenyőfaj található és mindegyik termel virágport, de nem a fenyőtobozban, amit a legtöbb ember feltételez. Kisebb hím fenyőhajtások bocsátják ki ezt a...
TOVÁBB
A fagyöngy potenciális rákellenes tulajdonságairól ismert. Ezen kívül megelőzhető még fogyasztásával a cukorbetegség, csillapítja a légúti rendellenességeket, nyugtatja az idegrendszert, csökkenti a vérnyomást, elősegíti a...
TOVÁBB
Naponta két-háromezer egység D-vitamin növelheti a különböző betegségekkel szembeni védekezőképességünket.
„Az olyan populációkban, ahol alacsonyabb a D-vitamin-szint, általánosságban magasabb a halálozási kockázat....
TOVÁBB
Vírusfertőzésre nincs gyógymód, amit tehetünk az az, hogy a szervezetünk védekezőképességét erősítjük, és megpróbáljuk a szövődményes tüdőgyulladást elkerülni.
A „maradj otthon mozgalom” nagyon fontos, mert lelassítja...
TOVÁBB
A Goji berry erősebbé és ellenállóbbá teszi szervezetünket a baktériumok és a vírusok elleni harcban, mivel bőségesen tartalmaz olyan összetevőket, amelyek fokozzák az immunrendszer működését.
Kinek...
TOVÁBB
Nevezhetjük zöld aranynak is a tökmagolajat, mivel rákellenes vitaminokat tartalmaz. Felbecsülhetetlenül értékes táplálék.
A tökmagolaj A-, E-, C- és K-vitaminokban gazdag, jelentős mennyiségű telítetlen...
TOVÁBB
Minden, amit megeszünk szervezetünk előnyére kell, hogy váljon. Az olívaolaj segítségével megőrizhetjük egészségünket. Egy evőkanál olívaolaj minden reggel és ételed lesz az orvosságod.
Az olívaolaj rengeteg zsírsavat...
TOVÁBB
A gyömbéres-citromos tea fokozza az emésztést, eltávolítja a toxinokat a szervezetből, javítja az emésztőrendszer állapotát és működését, csökkenti az étvágyat, megszünteti a puffadást, segít az allergián, serkenti...
TOVÁBB