Hallottál már a klorofillról, a növényekben előforduló zöld pigmentről? Tudtad, hogy milyen pozitív egészségügyi előnyökkel jár ez a kis pigment? Az antioxidáns tulajdonságokkal teli klorofill jótékony hatást fejt ki...
TOVÁBB
Mi az oka annak, hogy egy 80 éves idős férfi, aki búzafűlét fogyaszt, egészségesebb, mint egy mai 35 éves fiatal ember?
Akkor döbbentem rá igazán milyen anyaggal állok szemben, amikor életem meghatározó...
TOVÁBB
A klorofillt a növények „vérének" is nevezik, mivel kémiai összetétele és molekulaszerkezete csaknem azonos a vér hemoglobinjáéval. A klorofill fontos része az optimális táplálkozásnak. Nem tekinthető vitaminnak,...
TOVÁBB
Ma már a világ számtalan pontját meghódító rukkola a salátakedvelők első számú alapanyaga lett. Az intenzív aromás, kissé csípős ízű rukkola nagyszerű ízvilágot kölcsönöz a salátának, és számos egészségmegőrző hatása...
TOVÁBB