A tojásnak kiemelten magas a fehérjetartalma, kiváló a tápértéke, tele van nélkülözhetetlen vitaminokkal, ásványi anyagokkal, és segít a betegségek megelőzésében is.
Csökkenti a szív- és érrendszeri megbetegedések,...
TOVÁBB
60 éve hazugságban él a világ, rengeteg ember megbetegedését és halálát a közegészségügy hazug, semmivel alá nem támasztható ajánlásai okozták és okozzák.
Fotó: Egészségtér
A táplálkozás és a betegségmegelőzés...
TOVÁBB
A tojás – főzve, lágyan vagy rántottában – remek indítása a napnak.
A tojás manapság rossz hírében áll a tojássárgája magas koleszterinszintje miatt, habár a fogyasztása az alacsony sűrűségű lipoproteinek, a...
TOVÁBB
A tojásban lévő triptofán nevű vegyület bizalomnövelő hatású, s a csokoládéban, a vörös húsban, a spenótban, a banánban, a tonhalban és a pulykahúsban is megtalálható – derül ki egy kutatásból.
Holland szakértők...
TOVÁBB