Az alábbiakban egy átfogó cikket találsz, amely bemutatja az U-vitamin előnyeit, forrásait és hatásmechanizmusát. Az U-vitamin, bár kevésbé ismert, egy fontos tápanyag, amely számos egészségügyi előnnyel jár. Elsősorban...
TOVÁBB
A káposzta az egyik legegészségesebb zöldség a világon. A káposztalé fogyasztásának pedig évszázados hagyománya van a népi orvoslásban. A legtöbb U-vitamin a káposztában található.
A káposzta nagyon gazdag többek...
TOVÁBB
A káposztát már a kőkorszakban is ismerték. Egyes adatok szerint a mai fajtákhoz hasonló egyedek az ókori Egyiptomban jelentek meg először. Az egyiptomiak szent növényként tartották számon, betegségek kezelésére...
TOVÁBB
Hozzávalók
4 kg vöröskáposzta,
7 dkg só,
ízlés szerint köménymag,
1 db 5 literes üveg.
Elkészítés
A káposztát szabadítsuk meg a külső levelektől, majd gyaluljuk vékonyra a torzsa nélkül. Tisztára...
TOVÁBB