foszfor

1 - 3 / 3
Miért fogyasszunk foszforban gazdag élelmiszereket?
  A foszfor a kalcium után a csont egészségének megőrzéséhez szervezetünk második legfontosabb eleme. Minden étrend nélkülözhetetlen alkotóeleme.   A foszfor egészségügyi előnyei között szerepel az egészséges csontképződés,...
TOVÁBB
Narancsszínű vitaminbomba - a sütőtök is gyógynövény
  Még tart a sütőtök szezonja. Ne hagyd ki, hiszen olyan gyógyhatásokkal rendelkezik a sütőtök, mely más természetes forrásból nem pótolható a téli időszakban.   A gyerekek általában nem szeretik, de idővel ők is...
TOVÁBB
Bulgurt a tányérodba!
  A bulgur egy nagyon finom, hazánkban nem rég felfedezett gabonaféle, számtalan jótékony hatással. Meg kell kóstolnod, mielőtt véleményt alkotnál!   A bulgur – más néven török búza (vagy török rizs) – tulajdonképpen...
TOVÁBB

Címkék