A szívroham és az agyvérzés legfőbb oka az artériák zsír- és kalciumlerakódása.
A brokkoli és a kelbimbó nemcsak jó vitamin- és ásványianyagforrás, hanem olyan tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyek...
TOVÁBB
A káposztát már a kőkorszakban is ismerték. Egyes adatok szerint a mai fajtákhoz hasonló egyedek az ókori Egyiptomban jelentek meg először. Az egyiptomiak szent növényként tartották számon, betegségek kezelésére...
TOVÁBB
Hozzávalók
4 kg vöröskáposzta,
7 dkg só,
ízlés szerint köménymag,
1 db 5 literes üveg.
Elkészítés
A káposztát szabadítsuk meg a külső levelektől, majd gyaluljuk vékonyra a torzsa nélkül. Tisztára...
TOVÁBB
A C-vitamint naponta szükséges bevinni szervezetünkbe, számos okból, amelyekről korábban már írtunk. Új adatok arra utalnak viszont, hogy a C-vitamin az agyvérzés esélyét is csökkenti.
Egy új tanulmány azt mutatja,...
TOVÁBB