A neem olaj egy természetes, sokoldalú termék, amely számos gyógyító és kozmetikai célra alkalmas. Bár jellegzetes illata miatt nem mindenki kedveli, előnyei megkérdőjelezhetetlenek.
Az egészségügyi előnyök széles...
TOVÁBB
A csipkebogyó számos gyógyhatásairól már mindenki hallott, azt viszont már kevesen tudják, hogy a belőle készült olaj szuper hatásokkal rendelkezik.
A vadrózsa áltermése a csipkebogyó vagy más néven...
TOVÁBB
A kis kék dobozban található Nivea krémet szinte mindenki ismeri, használata széles körben elterjedt, de azt már kevesen tudják, hogy nem csak a kezek ápolására hasznos.
Az alábbiakban nézzük néhány érdekes, talán...
TOVÁBB
Szinte már mindenki hallott a kókuszzsírról, sokan azonban nem tudják, hogy ez a növényi zsiradék nem csak egy egészséges konyhai alapanyag, melyben elkészíthetjük ételeinket, hanem betegségek megelőzésében is...
TOVÁBB
Először is szögezzük le: a cukor önmagában véve nem rossz dolog. A cukrok természetes formájukban több élelmiszerben is előfordulnak, mint például a zöldségekben, gyümölcsökben és a tejben is. Ezért valójában nincs...
TOVÁBB
A naspolya nagyon sok hasznos tulajdonsággal rendelkezik, ennek ellenére nem tartozik a legismertebb gyümölcseink közé. Különleges alakú gyümölcs, mely utóérő, vagyis a fáról leszedve megérik.
A naspolya az ősz vége...
TOVÁBB
Az uborka a negyedik leggyakoribb termesztett zöldség a világon, és az is ismert, hogy az emberi szervezet számára az egyik legjótékonyabb élelmiszer, ezért „szuperételnek” is nevezik.
Az uborkát gyakran permetezik,...
TOVÁBB
A mák ősidők óta termesztett kultúrnövény, rendkívül értékes gyógynövény. A csontozat első számú természetes segítője.
Mákot sajnos általában ritkán fogyasztunk. Van, aki csak karácsonykor találkozik vele a...
TOVÁBB
Mindenhol azt szajkózzák, hogy a só káros az emberi szervezetre, de a természetes só, vízben feloldva mineralizálja a testet, amelynek hatása egyszerűen csodálatos. A só pozitív töltetű ionjai találkoznak a víz...
TOVÁBB