A köles a zabhoz hasonlóan a toklászosok családjába tartozik, eredeti őshazája India. Az egyik legősibb kultúrnövény. Németországban már a Krisztus előtti időben is termesztették.
Száz évvel ezelőtt még óriási...
TOVÁBB
Mark Hyman orvost megkérdezték, mit tenne, ha diagnosztizálnák nála a rákot.
Hyman szerint az orvosi protokoll ma nem a betegség gyökereit, csak a tüneteit kezeli. Két embernek nem egyforma a betegsége, ezért nem...
TOVÁBB
Az orvostudomány teljes gőzzel dolgozik azon, hogy kifejlessze, megtalálja a rák ellenszerét, azonban erre még úgy néz ki, hogy várnunk kell. Azonban létezik egy vitamin, amihez könnyen hozzáférhet mindenki, és amely képes...
TOVÁBB
A parlagfüvet, vagy más néven ambróziát valamikor az istenek eledelének tartották. Ha már levágtuk, irtottuk, szárítsuk meg, vagy rakjuk fagyasztóba.
Becsüljük meg és fordítsuk egészségünk védelmére ezt a károsnak...
TOVÁBB
Kutatásokból kiderült, hogy az aszalt szilva jóval nagyobb antioxidáns dózissal rendelkezik, mint az erdei gyümölcsök.
Immunrendszerünk erősítése érdekében az őszi, téli és a tavaszi időszakban különösen ajánlott...
TOVÁBB
Lúgosítással megelőzhető a fáradtság, a megfázás, a szívinfarktus, a csontritkulás, az elhízás, az ízületi gyulladás és az elsavasodás.
Szervezetünk egy olyan vegyi üzem, melyben folyamatosan zajlanak a kémiai...
TOVÁBB
Amerikában bestsellernek számít az a könyv, amelyet dr. Tullio Simoncini római onkológus írt „A rák egy gomba?” címmel.
Évente tízmillió ember hal meg valamilyen daganatos betegségben. A nemzetközi hírű...
TOVÁBB