gyomorpanaszok

1 - 7 / 7
Gyógyító fekete arany a bors
  A bors világszerte ismert fűszer, amelyet szinte minden konyhában használnak. A magyar konyha is előszeretettel használja, mivel sok ételhez jól passzol.   Különböző fajtái vannak, amelyek hatásukban és színükben...
TOVÁBB
A kevés D-vitamin hozzájárulhat a szklerózis multiplex kialakulásához is
  A D-vitamin egy nagyon fontos elem az emberi szervezetben, és ha nincs elég belőle, a testünkben működési zavarok keletkezhetnek, és emiatt betegségek is kialakulhatnak.   A D-vitamin szorosan kapcsolatban áll...
TOVÁBB
Ezt jelenti a krónikus fejfájás a fej bizonyos pontjain
  Az ájurvédikus tanok szerint, ha bizonyos pontokon alakul ki a fejfájás, akkor az kapcsolatban lehet valamelyik belső szervvel, és azt jelezheti, hogy bizony, baj lehet azzal a bizonyos szervünkkel.   A fenti ábrán be...
TOVÁBB
Miért egészséges a kecsketej?
  A kecske az egyik legrégebbi háziállatunk, melyet körülbelül tízezer évvel ezelőtt háziasítottak őseink.   Már az időszámítás előtt is ittak kecsketejet, és a mai napig ez a világon a legnagyobb mennyiségben...
TOVÁBB
Fahéjjal az öregedés és az elhízás ellen
  A fahéj egyike a legrégebb óta használt gyógy- és fűszernövényeknek, gyógyhatásait már az ókori népek is ismerték.   A csodás fahéj ne csak karácsonyi ünnepek alkalmával jusson eszünkbe, mivel nemcsak egyszerű fűszer,...
TOVÁBB
Íme a rejuvelac! Az ital, amit alig ismernek Magyarországon
  Külföldön már széles körben ismert, míg itthon viszonylag kevesek hallottak a rejuvelac nevű alkoholmentes fermentált italról. Az italt csíráztatott magvakból állítják elő, és főleg emésztési, anyagcsere és...
TOVÁBB
Mennyi mindenre képes a fahéjas méz!?
  A mézzel és fahéjjal történő gyógyítás évszázados múltra tekint vissza, a „mézgyógyászat”, az apiterápia eredete pedig az ókori Egyiptomban, Hellászban és Rómában már jól ismert volt.   De nem kell ilyen...
TOVÁBB

Címkék