A káposzta évszázadok óta fontos szerepet tölt be a népi gyógyászatban, és nem véletlenül. A frissen csavart káposztalé igazi természetes elixír, amely számos betegség megelőzésére és gyógyítására alkalmas. Bár sokan...
TOVÁBB
A káposzta az egyik legegészségesebb zöldség a világon. A káposztalé fogyasztásának pedig évszázados hagyománya van a népi orvoslásban. A legtöbb U-vitamin a káposztában található.
A káposzta nagyon gazdag többek...
TOVÁBB
Házi szereket székrekedésre is hatásosan alkalmazhatunk. Ha székrekedéssel küszködünk, akkor nem kell rögtön orvoshoz rohanni, vagy kémiai gyógyszerekkel mérgezni magunkat.
A székrekedés problémáját már a gyökerénél...
TOVÁBB
A savanyú káposzta életerőt és energiát ad.
A savanyú (más néven erjesztett) káposzta készítésében régen az egész család kivette a részét. Gyerekkori emlékeim között szerepel, ahogy fa dézsába, tisztára...
TOVÁBB
A savanyú káposzta levét ősidők óta használják terápiás célokra, nagyszüleink is kiválóan ismerték gyógyhatásait. Az ital kiváló méregtelenítő, számos vitamint tartalmaz, és hozzájárul az...
TOVÁBB
Egy kiadós nehéz ebéd helyett csak valami frissítőre, vagy egy könnyed salátára vágysz, és nem tudod, mire essen a választás?
Íme, 5 tipp hogy miért válaszd a nyers káposztát alapanyagként
A káposzta tiocianát,...
TOVÁBB