Az édesítőszerek világa igen változatos, hiszen manapság számos természetes és mesterséges alternatíva áll rendelkezésre a cukor helyettesítésére.
Az alábbiakban áttekintjük a legelterjedtebb...
TOVÁBB
Több természetes édesítőszer is előnyösebb lehet a kémiailag előállított cukor helyett. Sokan szívesebben használnak mézet az azonos típusú természetes termékek helyett. A juharszirup azonban a mézhez képest...
TOVÁBB
A mesterséges édesítőszer betegség mindenhol felüti fejét és végigsöpör a világon, Magyarországon is több tízezer fogyasztót érintve. A nyugati orvostudomány nem nevezi nevén hogy mi is ez valójában, az orvosok...
TOVÁBB
Komoly ellenérzése van az embernek a mesterséges édesítőszerekkel kapcsolatban is. Érdekes módon gyakran napvilágot lát róluk valami csalafintaság.
Egy kis hólyagrák a patkányoknál – de persze ők teljesen mások mint...
TOVÁBB
Pótolhatjuk szervezetünkben a hiányzó ásványi anyagokat, vitaminokat, esszenciális aminosavakat a fekete melasz fogyasztásával!
A melasz nevű sűrű szirup a cukornád feldolgozása során keletkezik, a cukorgyártás...
TOVÁBB
Ez a növény Paraguayban őshonos, ahol a helyi guarani indiánok használják több száz éve tea édesítésre, étvágycsillapításra, bőrbetegségek (dermatitis, eczema, seborrhoea) ellen, vágási sebek esetén is, mert gyorsan...
TOVÁBB