édesítőszer

1 - 5 / 5
Juharszirup - egy egészséges édesítőszer
  Több természetes édesítőszer is előnyösebb lehet a kémiailag előállított cukor helyett. Sokan szívesebben használnak mézet az azonos típusú természetes termékek helyett. A juharszirup azonban a mézhez képest...
TOVÁBB
Édesítőszer, egy újfajta betegségokozó
  A mesterséges édesítőszer betegség mindenhol felüti fejét és végigsöpör a világon, Magyarországon is több tízezer fogyasztót érintve. A nyugati orvostudomány nem nevezi nevén hogy mi is ez valójában, az orvosok...
TOVÁBB
Természetes édesítés, egészséges életmód
Komoly ellenérzése van az embernek a mesterséges édesítőszerekkel kapcsolatban is. Érdekes módon gyakran napvilágot lát róluk valami csalafintaság.    Egy kis hólyagrák a patkányoknál – de persze ők teljesen mások mint...
TOVÁBB
Fekete melasz: a fekete arany!
  Pótolhatjuk szervezetünkben a hiányzó ásványi anyagokat, vitaminokat, esszenciális aminosavakat a fekete melasz fogyasztásával! A melasz nevű sűrű szirup a cukornád feldolgozása során keletkezik, a cukorgyártás...
TOVÁBB
Stevia, egy természetes édesítőszer
  Ez a növény Paraguayban őshonos, ahol a helyi guarani indiánok használják több száz éve tea édesítésre, étvágycsillapításra, bőrbetegségek (dermatitis, eczema, seborrhoea) ellen, vágási sebek esetén is, mert gyorsan...
TOVÁBB

Címkék