A szegfűbors egészségre gyakorolt előnyei közé tartozik, hogy fájdalomcsillapítóként hat, fokozza a keringést, védi a gyomor-bélrendszert, javítja a hangulatot, erősíti az immunrendszert, megszünteti a gombás...
TOVÁBB
A datolya jelentős egészségügyi előnyökkel járhat. Bizonyítottan növeli az energiát, segíti a vasképződést és elősegíti az emésztést.
A különféle tápanyagokban, rostokban és antioxidánsokban gazdag datolya...
TOVÁBB
A téli hónapok, hosszú téli esték egyik legnépszerűbb gyümölcse a mandarin. Édeskés íze miatt szívesen fogyasztják a gyerekek is. A mandarinnak sok olyan tulajdonsága van, ami miatt érdemes fogyasztani, jótékony hatással...
TOVÁBB
Igen sokoldalú növény, hiszen erősíti az immunrendszert, csökkenti a köhögést, jótékony hatással van az emésztési zavarokra, gombaölő és nyálkahártya tisztító hatása is van.
Népies neve: kerti retek,...
TOVÁBB
A tárkony az egyik legzamatosabb, bár kevésbé használatos fűszerünk. Egy átlag háztartásban nagyjából tárkonyos krumplileveshez vagy –főzelékhez, esetleg csirkeragú leveshez szoktuk használni. Pedig felhasználási módja...
TOVÁBB