Mitől olyan egészséges az almaecet? Az értékes alkotóelemektől, mivel az almában fellelhető szinte összes alkotóelem az almaecetben is megtalálható.
Fotó: Egészségtér
100 gramm friss alma, a héjával együtt például...
TOVÁBB
Egyedül az alma az a gyümölcs, melyet más ételekkel is együtt fogyaszthatunk anélkül, hogy erjedés történne a belekben.
Fotó: Egészségtér
Az almának több mint 1000 fajtája terem a világon. Mindegyik...
TOVÁBB
A sárgarépa fokozza a csecsemőmirigy működését, regenerálja, erősíti az immunrendszert, segít az ízületi gyulladásban szenvedőknek, jó hatással van a nyálkahártyára, csökkenti a koleszterinszintet, magas rosttartalma...
TOVÁBB
Még tart a sütőtök szezonja. Ne hagyd ki, hiszen olyan gyógyhatásokkal rendelkezik a sütőtök, mely más természetes forrásból nem pótolható a téli időszakban.
A gyerekek általában nem szeretik, de idővel ők is...
TOVÁBB
A fokhagyma a természet antibiotikuma. A fokhagyma nem csak sajátos íz világáról híres, hanem rengeteg betegségre jó. Különböző vírusok, baktériumok leküzdésében segíti az emberi szervezetet. Ha éppen nem vagyunk betegegek...
TOVÁBB