fehérje

1 - 6 / 6
Tények és tévhitek a tojásról
  A tojásnak kiemelten magas a fehérjetartalma, kiváló a tápértéke, tele van nélkülözhetetlen vitaminokkal, ásványi anyagokkal, és segít a betegségek megelőzésében is.   Csökkenti a szív- és érrendszeri megbetegedések,...
TOVÁBB
Laskagomba, a gyógyító gomba
  A laskagomba egy egészen különleges gomba, melyet orvosi kutatások bizonyítottak. A gomba az egyetlen olyan nem állati eredetű élelmiszer, amely D-vitamint tartalmaz.   A természetnek végtelen a csodája, csak észre...
TOVÁBB
Hogyan segítheti a zabpehely a gyors és egészséges fogyást?
  A zab egy olyan teljes kiőrlésű gabona, mely elősegíti a hatékony fogyást és harcol az elhízás ellen.   A legtöbben elkövetjük azt a hibát, ha fogyni szeretnénk, hogy intenzív sportolásba, testmozgásba kezdünk, és...
TOVÁBB
Jó fej a daganatok ellen - Vöröskáposzta vagy lilakáposzta
  A káposztát már a kőkorszakban is ismerték. Egyes adatok szerint a mai fajtákhoz hasonló egyedek az ókori Egyiptomban jelentek meg először. Az egyiptomiak szent növényként tartották számon, betegségek kezelésére...
TOVÁBB
Savanyított vöröskáposzta - a fermentált csoda
  Hozzávalók   4 kg vöröskáposzta, 7 dkg só, ízlés szerint köménymag, 1 db 5 literes üveg.   Elkészítés   A káposztát szabadítsuk meg a külső levelektől, majd gyaluljuk vékonyra a torzsa nélkül. Tisztára...
TOVÁBB
A sokoldalú édesburgonya
  Az édesburgonya nemcsak, hogy jó hatással van a szervezetünkre, de ez az egyik legtáplálóbb zöldség. Az édesburgonya a szulákfélék családjába és a hajnalka nemzetségbe tartozó növény, melyet főként gyökeréért...
TOVÁBB

Címkék