A tojásnak kiemelten magas a fehérjetartalma, kiváló a tápértéke, tele van nélkülözhetetlen vitaminokkal, ásványi anyagokkal, és segít a betegségek megelőzésében is.
Csökkenti a szív- és érrendszeri megbetegedések,...
TOVÁBB
A laskagomba egy egészen különleges gomba, melyet orvosi kutatások bizonyítottak. A gomba az egyetlen olyan nem állati eredetű élelmiszer, amely D-vitamint tartalmaz.
A természetnek végtelen a csodája, csak észre...
TOVÁBB
A zab egy olyan teljes kiőrlésű gabona, mely elősegíti a hatékony fogyást és harcol az elhízás ellen.
A legtöbben elkövetjük azt a hibát, ha fogyni szeretnénk, hogy intenzív sportolásba, testmozgásba kezdünk, és...
TOVÁBB
A káposztát már a kőkorszakban is ismerték. Egyes adatok szerint a mai fajtákhoz hasonló egyedek az ókori Egyiptomban jelentek meg először. Az egyiptomiak szent növényként tartották számon, betegségek kezelésére...
TOVÁBB
Hozzávalók
4 kg vöröskáposzta,
7 dkg só,
ízlés szerint köménymag,
1 db 5 literes üveg.
Elkészítés
A káposztát szabadítsuk meg a külső levelektől, majd gyaluljuk vékonyra a torzsa nélkül. Tisztára...
TOVÁBB
Az édesburgonya nemcsak, hogy jó hatással van a szervezetünkre, de ez az egyik legtáplálóbb zöldség.
Az édesburgonya a szulákfélék családjába és a hajnalka nemzetségbe tartozó növény, melyet főként gyökeréért...
TOVÁBB